4 på rad for City i Champions League

Manchester City – Feyenoord
Etihad Stadio
Torsdag klokken 20:45

City har tatt full pott så langt i gruppespillet og nå garantert videre spill i Champions League. Feyenoord er i den motsatte enden med 4 tap på rad. Det går med andre ord mot 3 poeng til Manchester City.

Manchester City – Feyenoord

Første kamp for City i Gruppe F var borte mot Feyenoord på De Kuip. Allerede etter 2 minutter hadde John Stones satt ballen i mål, før Sergio Agüero og Gabriel Jesus fulgte opp med 0 – 2 og 0 – 3 i første omgang. 18 minutter inn i andreomgang var igjen John Stones på ballen og satte inn siste nådestøtt i kampen som endte 0 – 4.

Med 3 – 9 i totale avslutninger og 1 – 8 i avslutninger på mål var det klasseforskjell mellom Feyenoord og Manchester City i deres første møte noensinne.

City har på sine 4 kamper i Champions League gruppespillet hentet 12 av 12 mulige poeng og har scoret 12 må og sluppet inn 3. Det er akkurat det motsatte av hva Feyenoord har fått til. Nederlenderne har nemlig 0 poeng, scoret 3 mål og sluppet inn 12. Det gir de en desidert sisteplass, 3 poeng bak Napoli.

City

Manchester City har også en sterk sesong i Premier League. Etter 12 kamper har de 11 – 1 – 0, mens de på hjemmebane har 6 – 0 – 0. Forrige tap på Etihad i Premier League sammenheng var mot Chelsea i desember 2016.

I forrige sesong av Champions League gikk City ubeseiret gjennom gruppespillet og vant alle hjemmekampene. Mesterligaen ble likevel avsluttet i 1/8 delsfinalen etter først ha vunnet 5 – 3 over Monaco hjemme. På bortebane endte det 3 – 1 til Monaco som vant med bortemål.

Feyenoord

Feyenoord overbeviser heller ikke i nederlandsk Eredivisie, men med en 7. plass etter 12 spilte kamper og formen 5 – 4 – 3 henger de fortsatt med i kampen om en plass til play off om siste plassen i Europaligaen neste år.

Der spilte også Feyenoord i forrige sesong. Med Fenerbahce og Manchester United i samme gruppe ble motstanden for tøff selv om de vant åpningskampen hjemme mot manchester United og fulgte opp med en hjemmeseier hjemme mot Zorya Lugansk. Sammenlagt endte de på 3. plass med 7 poeng, 5 poeng bak United på 2. plass.

Skader

Vertene har tre spillere med skader, og forsvarsspiller Benjamin Mendy, midtbanespillerne Raheem Sterling og Fabian Delph. Både Sterling og Delph fikk spillertid i forrige kamp mot Feyenoord etter innbytte, mens Mendy spilte fra start.

Feyenoord mangler også tre spillere, alle disse er i forsvar, Jan-Arie van der Heijden, Eric Bottegin og Mats Knoester. Både van det Heijden og Bottegin var Feyenoords førstevalg i kampen mot City og det kan bety at forsvaret vil være enda mer åpent i denne kampen.

Manchester City – Feyenoord odds

Bettingsiden bet365 gir deg det største utvalget av odds på Manchester City – Feyenoord. Du finner vanlig odds sammen med alle typer av markeder som Asian handicap og Castbetting. bet365 utmerker seg også på live odds. Du kommer i gang med odds på bet365 slik:

Hans Nielsen

248 Artikler