Røde stjerne mot the Gunners i Europaligaen

Røde Stjerne Beograd spilte uavgjort mot BATE Borisov, men vant mot Köln på bortebane. Det gir de 4 poeng og plassen under Arsenal i Gruppe H. Kampen spilles torsdag kl 19.00 og det står tre viktige poeng på spill for begge lag.

Røde Stjerne Beograd

Crvena Zvezda har så langt spilt 12 kamper i serbisk SuperLiga og har funnet en virkelig seiersform i denne sesongen med 10 – 1 – 1. Forrige sesong ble også avsluttet sterkt med 25 – 4 – 1 og 75 mål på 30 kamper. Så langt i år har de scoret 28 mål og kun sluppet inn 2. Med Aleksandar Pešić, Richmond Boakye og Mitchell Donald på topp 10 listen over toppscorere, i tillegg til 9 andre spillere med scoringer har Arsenal noe å se opp for i denne kampen.

Arsenal

Det er ingen tvil om at Arsenal gjør det bedre i Europa League gruppespillet, enn i Premier League. Nå holder de en 6. plass, rett under Europaligaplass for neste sesong med 4 – 1 – 3. På de 8 kampene har The Gunners sluppet inn 10 mål og scoret 12. Som nevnt går det bedre i Europaligaen, hvor de på 2 kamper har scoret 7 mål og fått 3 mål mot seg. Hjemme mot Köln endte kampen 3 – 1, mens borte mot BATE Borisov vant Arsenal 2 – 4.

Røde Stjerne – Arsenal

Dette er første gang lagene møtes og det er Arsenal som er favoritter. Det har kommet spesielt klart frem i kampene både Røde Stjerne Beogra og Arsenal har spilt hittil. Selv om Arsenal ikke har de samme måljegerne i Premier League så skal for eksempel Giroud, Walcott og Sanchez kunne gi de serbiske vertene tøffe utfordringer.

Crvena Zvezda – Arsenal Odds

En hjemmeseier til Røde Stjerne Beograd på Stadion Crvena Zvezda betaler bet365 deg 4,75 for, uavgjort gir 3,80, mens en borteseier til Arsenal gir 1,80 ganger innsatsen tilbake. bet365 stiller også med live oppdateringer på Crvena Zvezda – Arsenal og det største utvalget av live odds på nett. For å spille på bet365 trenger du en registrert spillerkonto og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler