Spilltips: Hoffenheim mot Manchester City i Champions Leagues gruppe F

oppgjøret borte mot Shakhtar Donetsk var Hoffenheims første Champions League-kamp i klubbens historie, og takket være blant annet et mål av Håvard Nordtveit endte kampen 2-2.

1899 TSG Hoffenheim – Manchester City
Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim
Champions League, gruppe F
Tirsdag klokken 18:55

I hjemlig serie går det godt for Manchester City, og Pep Guardiola, og de lyseblå leder Premier League med sine 19 poeng på de første syv seriekampene, lik poengsum som Liverpool men med bedre målforskjell. Helgens runde endte med en komfortabel 2-0-seier over Brighton på Etihad stadion.

Men tapet for Lyon på hjemmebane i den første Champions League-kampen var et skudd for baugen i Pep Guardiolas planer om å vinne Champions League, og om det ikke blir tre poeng i kveld ser det stygt ut også denne sesongen.

Heldigvis for Guardiola er motstanderne i alt annet enn god form, til tross for det sterke resultatet borte mot Shakhtar i den første Champions League-kampen. Hoffenheim står med syv poeng på de seks første kampene, og bør forbedre seg betraktelig om de skal forsvare den sterke tredjeplassen fra forrige sesong. I helgen ble det 1-2 for Rosenborgs Europa League-motstander RB Leipzig.

Lagnyheter

Hoffenheim må klare seg uten flere sentrale spillere, da skadelisten til den tyske klubben er langt som et vondt år. Av de som definitivt er ute finner vi Lukas Rupp, Nadiem Amiri, Kasim Adams og Dennis Geiger, mens både Benjamin Hübner, Kerem Demirbay, Håvard Nordtveit og Ermin Bicakcic er usikre.

For Manchester City sin del er Kevin De Bruyne, Benjamin Mendy og Claudio Bravo fortsatt ute med skader, mens Fabian Delph er meget tvilsom. Det betyr at vi kanskje får se Oleksandr Zinchenko på venstrebacken igjen. Agüero starter muligens ettersom han fikk over en omgang mot Brighton i helgen.

Forventede lagoppstillinger

Hoffenheim: Baumann – Posch, Hoogma, Akpoguma – Kaderabek, Bittencourt, Grillitsch, Schulz – Kramaric, Szalai, Joelinton

Manchester City: Ederson – Walker, Laporte, Otamendi, Zinchenko – B. Silva, Fernandinho, D. Silva – Sterling, Agüero, Sane

TV og live stream

Champions League vil denne sesongen bli sendt på både Viasat og TV2 sine plattformer. Denne kampen kommer til å bli sendt på Viasat 4 og på strømmetjenesten Viaplay.

  • Byrival United tar imot Valencia på hjemmebane, her kan du lese om den kampen.

Oddstips

Til tross for at åpningen av årets Bundesliga-sesong ikke har vært helt optimal for Hoffenheim, er det en ting som er en gjenganger for Julian Nagelsmanns menn. De scorer alltid mål.

Og det er vel heller ikke til å stikke under en stol at det gjør Manchester City også, mange av dem. Alt ligger dermed til rette for mange mål og god underholdning i dagens kamp, og vi tror City vinner.

Vi går for borteseier pluss begge lag scorer til 2.43 i odds hos Unibet.

Spill her!

Hovedfoto: Thomas Frey/DPA/PA Images

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler