Reiser Manchester United seg mot Valencia på Old Trafford i kveld?

Mens Manchester United vant komfortabelt 3-0 borte mot Young Boys i sin første CL-kamp, tapte Valencia 0-2 hjemme for Juventus, til tross for Cristiano Ronaldos tidligere røde kort.

Manchester United – Valencia CF
Old Trafford, Manchester
Champions League, Gruppe H
Tirsdag klokken 21:00

Etter 1-3 borte for West Ham i helgen er José Mourinho for tiden en presset mann. Etter syv serierunder er Manchester United allerede ni poeng bak serieleder og byrival Manchester City, og syv poeng bak Liverpool og Chelsea.

Men med 3-0 borte mot formsterke Young Boys fikk de røde djevlene i det minste en god start på årets Champions League-sesong, og vil med seier hjemme over Valencia være på god vei mot sluttrundene.

Heller ikke Valencia har fått en glimrende start på sesongen. I La Liga har klubben riktignok kun tapt én kamp så langt, men fem av de andre seks ligakampene har endt med uavgjort, og klubben befinner seg dermed på en fjortendeplass på tabellen med åtte poeng, seks bak Barcelona og Real Madrid som deler førsteplassen. I helgen kom derimot sesongens første seier når Real Sociedad ble slått 1-0 på bortebane.

I sin første Champions League-kamp på tre sesonger ble det heller ikke mye å rope hurra for for Macelinos menn. Valencia klarte ikke å utnytte at Juventus ble redusert til ti mann når Cristiano Ronaldo fikk rødt kort etter 29 minutter, og tapte til slutt 0-2 på Mestella etter to mål av Juventus Miralem Pjanić.

Lagnyheter

José Mourinho må klare seg uten Ashley Young i kveld, i tillegg til Ander Herrera som igjen er ute med skade. OG så Jesse Lingard og Marcos Rojos er utilgjengelige.

Valencia har Diego Alves og Santi Mina ute med skader, mens Cristiano Piccini og Gaya er tvilsomme til kveldens oppgjør.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: De Gea; Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw; Pogba, Matic, Fred; Rashford, Lukaku, Sanchez

Valencia: Neto; Vezo, Gabriel, Diakhaby, Gaya; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes; Gameiro, Batshuayi

TV og live stream

Champions League blir denne sesongen sendt på Viasat og TV2 sine kanaler, og denne kampen vil være tilgjengelig på TV2 Sport 1 og på strømmetjenesten Viaplay.

  • Byrival City møter Hoffenheim på bortebane, les om den kampen her.

Oddstips til oppgjøret

Manchester United har sett ut som et bedre lag enn Valencia i starten av sesongen, til tross for ujevne prestasjoner som tapet for West Ham og å ryke ut av Ligacupen hjemme mot Derby. Men prestasjonen borte mot Young Boys var meget sterk, og Valencia overbeviste ikke i det hele tatt i sin første kamp hjemme mot Juventus.

Romelu Lukaku er kanskje han som har prestert både best og jevnest i starten av sesongen, og står med fire mål i Premier League så langt. Det ble ingen mål på belgieren borte mot Young Boys, men vi tror han sniker inn et mål i kveld.

Lukaku til å score + Manchester United vinner: 2.88 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler