Live stream Copa del Rey 8. delsfinalen mellom Atlético Madrid – Lleida Esportiu

Atlético Madrid – Lleida Esportiu
Wanda Metropolitano
Copa del Rey
Tirsdag klokken 19.30

Lleida Esportiu har ikke gjort det bra i Segunda Division B 2017/18, men de har overrasket med sitt spill i Copa del Rey. Men nå ser det ut til å bli satt en punktum for det.

Atlético Madrid – Lleida Esportiu

Lagene har kun spilt mot hverandre en gang tidligere og det var første kampen i 8. delsfinalen i Copa del Rey. På hjemmebane holdt Lleida Esportiu ut mot Atlético Madrid i 33 minutter før gjestene begynte å sette inn mål eller mål.

Atlético Madrid

Atlético Madrid røyk ut av Champions League og endte opp i Europaligaen. Med Chelsea og Roma må man kanskje tillegge det tøff motstand, fremfor dårlig form fra Atlético Madrid. I La Liga storspiller de, og har på 18 kamper kun tapt en kamp. De scorer riktig nok ikke mye mål, men Atlético Madrid har et forsvar som stopper det aller meste, med kun 8 mål mot seg er det det laget som har sluppet inn færrest mål i La Liga.

Det er ingen tvil om at forsvaret fungerer i Copa del Rey heller, på tre kamper har de en uavgjort og vunnet to oppgjør. Ser vi på målforskjellen står det 8 – 1. Med Elche som tøffeste motstander kan man også si at det er som forventet, og at det straks skal bli tøffere, men mot Lleida Esportiu bør det gå uten problemer. Med kun to spillere ute, Nico Gaitán og Filipe Luís, kan de også stille med topplaget til start.

Lleida Esportiu

Det eneste som teller positivt for Lleida i denne kampen er at de ikke har skadede spillere. Det er ingen tvil om at laget fra Segunda Division B har overrasket med å kjempe seg til 8. delsfinalen, men med 0 – 4 tap mot Atlético Madrid, som de nå møter på hjemmebane ser det ut til å gå mot en uungåelig slutt.

På bortebane har de heller ikke overbevist i Segunda Division B Grupo 3. 9 bortekamper har bare gitt to seire så langt, mens det har blitt 4 poengdelinger og 3 tap.

Atlético Madrid – Lleida Esportiu live stream

Det er ingen tvil om at det er klasseforskjell mellom lagene som spiller på Wanda Metropolitano tirsdag kveld. Det er likevel verdt å se Atlético Madrid – Lleida Esportiu live stream. For å få tilgang til live stream av Copa del Rey trenger du en aktiv spillerkonto på bet365, og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler