Kan Wolfsburg fortsatt ta poeng fra Borussia M’gladbach?

Wolfsburg – Borussia Mönchengladbach
Volkswagen Arena
Søndag klokken 18.00

1 – 2 seier på bortebane og 1 – 1 på hjemmebane er hva Wolfsburg fikk ordnet forrige sesong mot Borussia Mönchengladbach. Sammen med en seier hjemme i 2015/16 sesongen har Wolfsburg lovende 2 – 1 – 2 mot Bor M’gladbach.

Uavgjort

Wolfsburg klarte med nød og neppe å bli værende etter en dårlig sesong i fjor. 37 poeng og -18 i målforskjell sikret play off som de vant. Denne sesongen går det derimot bedre, men det er ikke mer enn 3 poeng ned til Freiburg på play off. På hjemmebane går det også dårlig. Wolfsburg har nemlig kun vunnet en hjemmekamp og det var mot Freiburg. Til sammen gir det statistikken 2 – 8 – 3. Med åtte uavgjort har de flest poengdelinger i denne sesongen av Bundesliga, noe som gir en overhengende fare for poengdeling også i denne kampen.

Wolfsburg mangler også tre spillere som pleier å være med fra start. Maximillian Arnold må stå over på grunn av suspendering, mens Ignacio Camacho og Jakub Blaszczykowski begge må stå over på grunn av skader.

Borussia Mönchengladbach

Langt bedre står det til hos Borussia Mönchengladbach. Bundesliga 2016/17 ble avsluttet på 9. plass, mens de i år har klatret opp til 4. plassen. Med 24 poeng er de kun 5 mål bak Schalke 04, 2 poeng bak RB Leipzig og 5 poeng bak Bayern.

Borte står Borussia M’gladbach med 3 – 2 – 1 og har også 4. plassen intakt om vi kun ser på disse kampene. Det eneste tapet kom mot Borussia Dortmund.

Skadelisten til gjestene er lang, og den inkluderer fem spillere som normalt er å se på banen for Borussia M’gladbach. 3 målsscoreren Janik Vestergaard er den vanskeligste spilleren og erstatte i dette møtet, i tillegg er Christopher Kramer og Tony Jantschke ute. Jonas HofmaNn står også over sammen med Ibrahim Traore, men disse er normalt ikke blant førstevalgene.

Se kampen på live fotball stream i Norge

Selv om historikken viser at Wolfsburg skal ha en god sjanse mot Borussia M’gladbach tyder formen til lagene at det kan gå mot et jevnt oppgjør. Det mener også bookmakerne om denne kampen som du kan se på live fotball stream i Norge. Wolfsburg oddsen er på 2,62 hos bet365, samme som en seier til Borussia M’gladbach gir i odds. Uavgjort kan betale deg 3,40 ganger innsatsen.

For å spille odds på bet365 og se live fotball stream på nett trenger du en aktiv spillerkonto. Så snart du har det vil du få tilgang til ale de største oppgjørene i europeisk toppfotball fra serier som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og La Liga. Du ordner deg live streaming av fotball slik:

Hans Nielsen

248 Artikler