Står RB Leipzig fortsatt ubeseiret på hjemmebane?

RB Leipzig – Werder Bremen
Red Bull Arena
Lørdag klokken 15.30

Werder Bremen gjorde det ikke veldig godt i Bundesliga 2016/17, men i år går det langt dårligere. Å rette opp den dårlige formen borte mot RB Leipzig kan bli en utfordring som er litt for tøff.

RB Leipzig – Werder Bremen

Lagene møttes i forrige sesong av Bundesliga og det endte med en hjemmeseier til begge lagene. Før dette har de møttes i to treningskamper i 2015 og 2013. Også her endte det med hjemmeseier til begge lag. Det siste møtet var på Weserstadion og her vant Werder Bremen 3 – 0. Men, det var i forrige sesong, og nå har Werder Bremen fremvist skuffende form.

RB Leipzig

RB avsluttet forrige sesong med 20 – 7 – 7, 15 poeng bak Bayern. Denne sesongen går det også godt, og med 7 – 2 – 3 er de kun 1 mål bak Schalke 04 med like mange poeng. På 5 hjemmekamper er en uagjort mot Borussia Mönchengladbach dårligste resultat på Red Bull Arena.

Like godt går det ikke i Champions League hvor de har en 3. plass i Gruppe G og kun en kamp igjen mot gruppeleder Besiktas igjen. Det betyr at de fort kan ende opp i Europaligaen.

Da er det i hvertfall godt for RB Leipzig at skadelisten er kort. Stefan Ilsanker er fortsatt ute med skade i en tå, mens Marcel Sabitzer er ute med skulderskade og Naby Keita som må stå over på grunn av suspensjon. Av de to siste har begge scoret hittil i Bundesligaen, Sabitzer har signert to mål, mens Keita har ett så langt.

Werder Bremen

Werder Bremen har som nevnt ikke formen inne denne sesongen. Med 1 – 5 – 6 ligger de klare til play off om nedrykk på 16. plass. De har riktig nok 6 poengs ledelse på Köln som er helt nederst, og 9 måls ledelse til Freiburg på 17. plass. Skal Werder Bremen klatre trengs det to poeng for å ta igjen Hamburg.

På bortebane går det om mulig enda dårligere, selv om de har klart å få noen poengdelinger. Med 0 – 4 – 2 er det klart at det er hjemmelaget som er soleklare favoritter.

Werder Bremen mangler også tre spillere før kampen mot RB. Det er Justin Eilers som har vært ute siden mai, og Michael Zetterer og Aron Johannsson som begge har gått ut i løpet av november med skader.

Bundesliga live stream

Er du aktiv spiller på bet365 får du tilgang til live fotballstreaming av Bundesliga, sammen med fotball i flere av de beste europeiske ligaene. Det betyr at du kan se RB Leipzig – Werder Bremen live på nett ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler