13 kamper uten seier for Köln?

Köln – Hertha Berlin
RheinEnergie Stadion
Søndag klokken 18.00

Både Köln og Hertha Berlin har skuffet denne sesongen, men Köln kommer desidert dårligst ut. Men, med seier over Hertha Berlin i de to siste oppgjørene er det kanskje muligheter på hjemmebane.

Köln – Hertha Berlin

Köln vant 1 – 3 og 4 – 2 over Hertha Berlin i Bundesliga 2016/17, men tar vi de siste fem kampene har Hertha Berlin kommet bedre ut av det med 3 av de 5 kampene.

Köln avsluttet forrige sesong på 5. plass, med 13 mål mer enn Hertha Berlin. Dermed ble begge lag kvalifiserte til Europaligaen. I Gruppe H ligger Köln på andreplass, bak Arsenal og med like mange poeng som Crvena Zvezda. Köln skal møte Crvena Zvezda 7. desember og det blir en viktig kamp.

Hertha Berlin har skuffet i Gruppe J. Med kun en seier ligger de på sisteplass og er uten muligheter for videre spill i Europaligaen.

Köln

Med 0 – 2 – 10 er Köln nå det dårligste laget i Bundesligaen, det gjelder også på hjemmebane hvor de har 0 – 1 – 4. På RheinEnergie Stadion har de kun scoret to mål, mens de har sluppet inn 9.

Det sammen med en lang skadeliste på 7 spillere kan gjøre det vanskelig å finne frem formen når de skal spille mot Hertha Berlin. Köln har ingen spesielle toppscorere, med sine fire mål, men i denne kampen kommer en av disse i hvert fall til å mangle. Det er Dominique Heintz.

Hertha Berlin

Mens 15 – 4 – 15 var nok til å sikre Hertha Berlin 6. plass i forrige sesong, er 3 – 5 – 4 akkurat nok til å gi en 14. plass i år. Hertha Berlin scorer langt flere mål enn Köln, så langt hat de 16 mål og en av Bundesligaens 11. beste toppscorer. Skadelisten til Hertha Berlin er også kortere, med fire spillere ute. De som ikke stiller er Julian Schieber og Niklas Stark som er tilbake i løpet av neste uke, og Vladimir Darida og Valentin Stocker som er ute til januar og usikker på tilbakekomst.

Hertha Berlin har så langt ikke vunnet på bortebane, men på RheinEnergie Stadion ser det ut som om det kan endres på.

Live stream Köln – Hertha Berlin

Kampen mellom Köln – Hertha Berlin er en fotballkamp med to falne stjerner og du kan se den live på fotballstream. For å få tilgang til Köln – Hertha Berlin live stream og alle de andre kampene som spilles i Bundesliga trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det fikser du raskt ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler