Köln er på desperat poengjakt, møter Hannover borte søndag

Hannover 96 – FC Köln
HDI-Arena
Søndag klokken 15.30

Nyopprykkede Hannover tar søndag i mot kriserammede Köln på HDI-Arena. Les mer og finn live stream til kampen her.

Fem tap av fem mulige

Etter den imponerende femteplassen forrige sesong, som ga Köln plass i den nest øverste europeiske turneringen Europa League i år, har det gått betydelig seigere i starten av årets sesong.

Så langt står laget med tap i alle fem ligakampene de har spilt, og grusomme 1-13 i målforskjell. I midtuken ble det et 0-1 tap hjemme for Eintracht Frankfurt, og laget ligger helt sist på Bundesliga-tabellen.

Les mer om hvordan du streamer fotball i Norge.

Nyopprykket og ubeseiret

Da kan man si det går betydelig bedre med Hannover 96, som rykket opp før denne sesongen etter en andreplass i 2. Bundeslig forrige sesong.

Så langt har laget vunnet tre og spilt to uavgjorte i de fem første rundene, noe som plasserer dem på en fjerdeplass så langt, to poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

Tidligere møter

De to lagene møtte hverandre sist i Bundesliga for to sesonger siden. Den gangen vant Köln sin bortekamp med 0-2 mens Hannover vant når de spilte borte med 0-1.

Siden 1993 har de to lagene spilt sammen i Bundesliga i totalt åtte sesonger, og det er hannover som har statistikken på sin side med ti seire.

Köln har stukket av med seieren i fem av oppgjørene mens det kun har skjedd én gang at resultatet har blitt uavgjort.

Skader og suspensjoner

Hannover må søndag klare seg uten Edgar Prib som har en kneskade som holder han ute til februar neste år. I tillegg er også Felipe, Jonathanm Miiko Albomoz, Noah-Joel Sarenren-Bazee og Uffe Bech utilgjengelige til kampen.

For Köln sin del er både Nikolas Nartey og Jonas Hector langtidsskadet i tillegg til at Artjoms Rudnevs og Marius Laux usikre om de rekker kampen.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler