Stuttgart kan ødelegge mer for et Champions League-jagende Hoffenheim

TSG 1899 Hoffenheim – VfB Stuttgart
Rhein-Neckar-Arena
Bundesliga, runde 16
Onsdag klokken 18.30

Hoffenheim bør vinne hjemme mot nyopprykkede Stuttgart i sin jakt på nytt europacup-eventyr. Les mer og se kampen med live stream.

Hannover ble for sterke i helgen

Håvard Nordtveit var henvist til benken når Hoffenheim dro på besøk til Hannover på HDI-Arena i helgens serierunde i Bundesliga.

Det endte i et skuffende 0-2-tap etter at de først holdt vertene til 0-0 til pause. Niclas Füllkrug ga vertene ledelsen i det 59. minutt før Martin Harnik fastsatte resultatet til 2-0 etter 85 minutter og sørget for at Hoffenheim gikk på sesongens fjerde ligatap.

Men seks seire og fem uavgjorte har resultert i 23 poeng og sjetteplass så langt, og Hoffenheim er enda med i kampen om de fire Champions League-plassene i årets Bundesliga-sesong.

To strake tap

Stuttgart har hatt en oppløftende høst i Bundesliga etter den sure turen ned i 2. Bundesliga forrige sesong, og har Holdt seg på god avstand fra nedrykksstriden de befant seg i for to sesonger siden.

Men med to strake tap, mot Werder Bremen borte (0-1) og Bayer Leverkusen hjemme (0-2) har Stuttgart nå falt ned til en trettendeplass på tabellen, kun tre poeng over Werder Bremen på den øverste nedrykksplassen.

Rhein-Neckar-Arena

Hoffenheims hjemmebane, Rhein-Neckar-Arena. Onsdagens kamparena.

Tidligere møter

Seksten ganger tidligere har de to lagene møttes i Bundesliga, og tallene er relativt lei med en liten fordel kampens bortelag Stuttgart.

Med sine syv seire har de tre mer enn Hoffenheim kan vise til, mens fem av kampene har endt uavgjort. Med Hoffenheim som hjemmelag er tallene 2-3-3 og 11-10 i målforskjell.

For to sesonger siden, sist gang begge befant seg i Bundesliga, endte det 2-2 i tilsvarende oppgjør mens Stuttgart vant hele 5-1 i en sesong de til slutt rykket ned til 2. Bundesliga i.

Skader og suspensjoner

Hoffenheims stjernespiss Sandro Wagner har vært på sidelinjen den siste tiden grunnet problemer med akillessen, og er også tvilsom til oppgjøret mot Stuttgart. Florian Grillitch og Philipp Ochs er også tvilsomme grunnet henholdsvis forkjølelse og et overflatesår.

En hamstringsskade holder fortsatt Daniel Ginczek på sidelinjen for Stuttgart mens Carlos Mané er utilgjengelig onsdag grunnet en overbelastning på trening den siste uken.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler