Hertha møter Bundesligas nest tøffeste bortelag

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt
Olympiastadion
Søndag klokken 15.30

Hertha Berlin fortsatt den svake formen som de avsluttet forrige sesong med. Det betyr at Eintracht Frankfurt kan bli en utfordring i tøffeste laget for Per Ciljan Skjelbred og Hertha Berlin.

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt

Det skal bli utfordrende for Hertha Berlin å følge opp sine to siste 2 – 0 hjemmeseiere mot Eintracht Frankfurt i søndagens møte. Det på tross av at formen på de fem siste oppgjørene mellom Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt står på 2 – 3 – 0. Hertha Berlin møtte nemlig veggen forrige sesong med 7 tap på de 10 siste kampene.

Dårlig start

Det ser ut til å ha fortsatt denne sesongen. De avsluttet Bundesliga 2016/17 på 6. plass, men er nå nede på 11. plass med 4 – 5 – 4. Ting går ikke så mye bedre hjemme på Olymiastadion heller, med 3 – 2 – 2 og 11 – 11 i mål er de også rangert som det 11. beste hjemmelaget i Bundesliga 2017/18.

Skadene i november hjelper heller ikke for Hertha. Per Ciljan Skjelbred har nemlig to faste lagkamerater som mangler. Midtbanespiller Vladimir Darida er ute etter å ha operert kneet, og forsvarsspiller Sebastian Langkamp er også ute med hofteproblemer. Med to manglende spillere kan det bli for tøft å skulle forbedre 18 – 19 i mål mot Eintracht Frankfurt som har vist en utrolig styrke på bortebane.

Nest best på bortebane

Det er kun Bayern München som er bedre enn Eintracht Frankfurt på bortebane, og det med knappest mulig margin. Eintracht Frankfurt har kun tapt en bortekamp og det var mot RB Leipzig.

Eintracht Frankfurt avsluttet også forrige sesong dårlig og hadde kun en seier på de 10 siste kampene, men dette er blitt forandret på, selv om det skal være mulig å hente mer inn. Så langt står de tilsammen med 5 – 4 – 4. 14 – 13 er målforskjellen og uten for mange manglende forsvarsspillere skal Eintracht Frankfurt ha en sjanse til å stoppe opp Herthas angrep.

Spillerne som normalt stiller for Eintracht Frankfurt, men er ute denne kampen er midtbanespileren Jonathan de Guzman og forsvarsspiller Timothy Chandler.

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt live stream

Du ser Per Ciljan Skjeldbred og Hertha Berlin spille mot Eintracht Frankfurt på live stream hos bet365. Der finner du også det beste utvalget av odds på Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt. For å kunne live streame Bundesliga kamper trenger du en aktiv spillerkonto på bet365 og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler