Tøff utfordring for Hamburg

Hamburg – Hoffenheim
Volksparkstadion
Søndag klokken 15.30

Hoffenheim er med i toppen, også i denne Bundesligasesongen. 20 poeng har sikret dem en foreløpig 6. plass og billett til Europaligaen. Men, det er ikke mer enn 2 poeng opp til Schalke 04 på andreplass.

Hamburg – Hoffenheim

I forrige sesong gikk Hamburg ubeseiret t av møtene mot Hoffenheim. Først spilte de 2 – 2 uavgjort på bortebane, før de vant 2 – 1 hjemme på Volksparkstadion. Går vi lengre tilbake i tid har Hamburg formen 2 – 1 – 2 mot Hoffenheim.

Hamburg

Med 3 – 1 – 8 og 10 – 20 i mål har ikke Bundesliga 2017/18 vært en strålende sesong for Hamburg. Likevel er det på linje med hva de prestere i sist sesong. Da endte de på 14. plass og avsluttet med formen 10 – 7 – 17. 2017/18 sesongen startet bra med seier over Augsburg og Köln, før de hadde 8 kamper på rad uten seier før de vant over Stuttgart.

Hamburg har 7 spillere ute med skade. De viktigste som mangler er André Hahn og Nicolai Müller som begge har scoret et ac Hamburgs 10 mål.

Hoffenheim

5 – 5 – 2 er nok til å sikre 6. plassen med 20 poeng for gjestene. På bortebane har de 2 – 2 – 1 og scoret 11 mål og sluppet inn 8. Det sammen med en kort skadeliste med kun to spillere, Benjamin Hübner og Meris Skenderovic, skal de kunne ha en sjanse til å sikre seg poeng mot Hamburg. Hoffenheim har en spiller sspendert, Kevin Akpoguma.

Hoffenheim kvalifiserte seg til Europaligaen denne sesongen, men her har de så langt skuffet. I Gruppe C er de på sisteplass og har kun vunnet en kamp. Med fire poeng og kun en kamp igjen som skal spilles mot Ludogorets Razgard som har andreplass og 8 poeng, er også Europaligaen ferdig for Hoffenheims del. Det gjør at de har mulighet til å legge mer fokus på Bundesligaen igjen, og heller rette fokus mot en eventuell revansje i neste sesong av Europaligaen.

Se Hamburg – Hoffenheim live på nett

bet365 er en bettingside som tilbyr sine spillere live fotballstream på alle de beste europeiske ligaene. Bundesligaen er ikke noe unntak. Har du en aktiv spillerkonto på bettingsiden får du tilgang til Bundesliga, Serie A, La Liga, med flere.

For å komme i gang med live fotballstream på nett hos bet365 kan du følge disse enkle trinnene for å se kampen mellom Hamburg og Hoffenheim:

Hans Nielsen

248 Artikler