Live streaming av Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen
Commerzbank-Arena
Lørdag klokken 15.30

Eintracht Frankfurt holder 7. plassen, mens bortelaget Bayer Leverkusen ligger på 9. plass med to poeng opp til hjemmelaget før denne kampen. Jevnt på tabellen mellom lagene ble det også i fjor. Da avsluttet Eintracht sesongen med 1 poeng ledelse over Bayer Leverkusen.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen

På tross av at det er jevnt på tabellen pleier dette oppgjøret å ende med en ganske klar seier. På de 10 siste kamper mellom Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen har nemlig halvparten av kampene blitt avgjort med 2 måls seier eller mer. Formen til hjemmelaget på disse kampene er 4 – 1 – 5.

Møtene i forrige sesong endte 3 – 0 til Bayer Leverkusen på hjemmebane, og 2 – 1 til Eintracht Frankfurt når de spilte hjemme.

Eintracht Frankfurt

Med 5 – 4 – 3 er Eintracht Frankfurt kun 1 poeng under Hoffenheim på 6. plass, og dermed har en Europaliga billett til neste sesong, foreløpig i hvertfall. Utelukker vi bortekampene fra Eintrachts statistikk finner vi et lag som ikke har formen inne. Med 2 – 1 – 2 er den nemlig det 5. dårligste hjemmelaget i Bundeliga denne sesongen.

Eintracht Frankfurt har en lang skadeliste. 9 spillere er skadet nå, men det er ventet at Omar Mascarell kan still til start. Derimot får vi ikke se Salcedo, Russ, Regasel, Chandler og Guzman som alle har gått ut med skader i løpet av den siste måneden. Fortsatt mangler også Meier, Mbouhom og Fabian. David Abraham må også stå over på grunn av suspensjon.

Bayer Leverkusen

Leverkusen skiller seg ikke mye fra Eintracht og kan vise til 4 – 5 – 3 etter 12 spilte kamper. Med kun 2 poeng opptil Eintracht skal de ha mye motivasjon foran denne kampen. Bayer Leverkusen scorer også mer mål enn hjemmelaget. Med 25 mål hittil har de scoret 11 mer. På de samme kampene har de også sluppet inn mer, men med 18 mål mot Eintrachts 12 kommer bortelaget Bayer Leverkusen best ut av det.

Noe som kan gjøre det værre for gjestene er en dårlig borteform. De har kun vunnet en bortekamp mot Borussia Mönchengladbach, mens det har blitt 2 uavgjort og 3 tap.

Bayer Leverkusen mangler to spillere som er suspendert. Benjamin Henrichs og Wendel må stå over denne runden. Sven Bender er ute med skade og blir heller ikke å se i denne kampen.

Se Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen live fotballstream

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen er bare en av mange Bundesliga kamper du kan se på live stream denne helgen. For å se Bundesliga live stream trenger du en aktiv spillerkonto på bet365 og det ordner du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler