Se toppmøtet i Bundesliga på live stream

Borussia Mönchengladbach – Bayern München
Borussia-Park
Lørdag klokken 18.30

Borussia har vist en langt bedre form i årets sesong av Bundesliga enn hva de gjorde i forrige. Bayern München er som vanlig helt i toppen og har en solid ledelse med 6 poeng ned til Schalke 04 på andreplassen.

Borussia Mönchengladbach – Bayern München

Det har vært jevnt i de fem siste møtene mellom Borussia Mönchengladbach og Bayern München. Formen er 2 – 1 – 2, men Borussia har ikke vunnet over Bayern siden 2015. Siste møte ble også spilt på Borrusia-Park og her tok Bayern tre poeng etter å ha vunnet 0 – 1. I det motsatte møtet på Allianz Arena endte det med 2 – 0 hjemmeseier til Bayern München.

Borussia Mönchengladbach

I forrige sesong endte Borussia Mönchengladbach midt på tabellen med 12 – 9 – 13 i form. Denne sesongen går det langt bedre og de ligger nå på 4. plass med 6 – 3 – 3. Med 21 mål er de langt fra like målhungrige som Bayern, og med 21 mål mot seg har de et forsvar i en helt annen klasse enn lørdagens motstander. Likevel skal de ha motivasjon til å yte i denne kampen, med 21 poeng er de i en utsatt posisjon hvor det er flere lag som kan gå forbi dersom det ender uten poeng i denne kampen. Med tre spillere på 11. plass over toppscorere i form av Rafael, Thorgan Hazard og Lars Stindel skal de kunne gi Bayern en utfordring.

Bayern München

På topp er Bayern München også i Bundeliga 2017/18. Forrige sesong ble avsluttet med kun to tap for Borussia Dortmund og Hoffenheim på bortebane. Det var nok til å sikre de 82 poeng, og en ledelse på 15 poeng ned til andreplassen. Med 9 – 2 – 1 gjør de det også skarpt i denne sesongen. Ledelse har de også i ligaen, hvor det er 6 poeng ned til både Schalke og RB Leipzig på andre og tredjeplass. At Borussia har tre farlige spillere kan veies opp av toppscorer Robert Lewandowski som hittil har 13 mål, 1 mer enn Borrusias 3 toppscorere tilsammen.

David Alaba og Rafinha er ute med skader, men er ventet å være klare til start, Coman, Muller, Ribery og Neuer er derimot ikke klare til kampen mot Borussia Mönchengladbach.

Se Borussia Mönchengladbach – Bayern München live stream

Den tyske storkampen i Bundesliga kan du se på live fotballstreaming. Det gjør du enkelt ved å ha en aktiv spillerkonto på bettingsiden bet365. For å komme i gang med live fotballstreaming trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler