Akkumulatorer og systemspill på oddsen

Ofte kan vi lese om spillere som har vunnet haugevis med penger på oddsen, selv uten de helt store innsatsene. Felles for disse spillerne er at det brukes akkumulatorbets. Det vil si en oddskupong med flere bets. Oddsen på de forskjellige spillene multipliseres og det kan gjøre både odds og gevinst skyhøy.

Akkumulatorbets

Som nevnt er et akkumulatorbet et kombospill på oddsen. For å lage en akkumulatorkupong på oddsen velger du tre eller flere kamper. Norske bettingsider har ofte en begrensning på hvor mange kamper du kan velge. For eksempel bet365 odds har en begrensning på 14 kamper på en og samme kupong, men da får du virkelig høy odds. En annen ting som er med på å trekke gevinstene opp når du plasserer akkumulatorbets er at du får en fotballbonus eller en akkumulatorboost som igjen gir deg høyere odds på kupongen. Det er klart at den høye oddsen gjenspeiler at det er vanskeligere å få alle oddstipsene på kupongen riktig om du har tre kamper fremfor bare en. Men, det finnes metoder som gjør at du kan øke vinnersjansen din ved å velge ulike typer oddsmarkeder.

Akkumulatorboost

Akkumulatorboost er en bonus som legges til dersom du vinner på din akkumulator. Dette er en fastsatt prosent som legges til etter at kampene på din langoddskupong er spilt og du har vunnet. Hvor høy denne prosenten som legges til er, avhenger av hvor mange valg du gjorde på din oddskupong. På bet365 får du 5% bonus på en trippel, mens en 14-folds gir deg 100% akkumulatorboost på oddsen. Det betyr at dersom du hadde en trippel med 5,00 i odds ville den utbetalt en gevinst med 5,25 i odds. For 14-foldsen ville en kupong med 34 i odds ha gitt deg en gevinst utbetalt med 68 i odds etter at oddsakkumulator boosten er lagt til. For å kvalifisere til akkumulatorboost er det bare spill på oddsen med klassiske 1X2 bets og spill uten system man kan spille på. Så om du velger å gå for å oppnå denne boosten på oddsen, eller bruke systemspill på oddsen er noe du må velge når du skal levere ditt spill på oddsen. I noen tilfeller kan det være akkumulatorboost man bør gå for, mens det i andre tilfeller er systemspill på oddsen som lønner seg.

Systemspill

Systemspill er noe vi først og fremst kjenner igjen fra tipping på fotball. Men du ka også bruke det på oddsen. Systemspill på odds er enklere enn det kan høres ut og det fungerer slik som dette: La oss bruke en oddskupong med fem forskjellige kamper, dersom du har denne kupongen uten system vil det være en enkel femlig eller 5-folds. Med fem kamper har du mulighet til å velge mellom fire forskjellige oddssystemer. Disse er Singler, Dobler, Tripler og 4-folds.

Singel

En singel er en enkel kamp på kupongen. I vårt eksempel med 5 kamper vil du da ha 5 single bets. Det betyr at dersom du taper på 1 eller 4 av kampene vil du fortsatt motta gevinst for det bettet som ble riktig. Du vil også motta gevinst dersom du har 2 eller 1 feil oddstips. I disse tilfellene vil du motta gevinst for 3 eller 4 bets.

Dobbel

En Dobbel er et oddsspill med to kamper. Det betyr at du minst må ha to riktige tips på kupongen for å få utbetalt gevinst. Bruker du dobbelsystem på kupongen med fem kamper vil du ha en kupong med 10 bets. Når du bruker Dobbelsystem vil også oddsen på de to kampene bli multiplisert, slik at gevinstene blir større når du vinner.

Trippel

En trippel er som navnet indikerer et bet med tre kamper. Det er her oddsen virkelig begynner å bli høy. På kupongen med fem kamper vil du få 10 Tripler. Når du spiller med Trippelsystem på oddsen må du ha minst tre riktige tippetips på kupongen for å få en gevinst. Her er det odds fra tre kamper som blir multiplisert og det kan som nevnt virkelig gi et stort løft i gevinstene dine.

4-folds

4-folds eller firling er oddssystemet som kan gi deg den høyeste oddsen med fem kamper. Her blir oddsen fra fire kamper multiplisert på 5 forskjellige bets og det gir deg høy odds og store gevinster. For å vinne med dette systemet på oddsen må du ha minst fire kamper riktig.

Dersom du hadde hatt en kupong med 10 eller 14 kamper har du også mulighet til å lange andre systemer for oddsen. Med 10 kamper kunne du fortsatt fra 4-folds og opp til 9-folds, og avhengig av hvilken folds du velger vil du måtte ha like mange tips riktig som du har folds for å vinne. Det vil si at med et 7-fold system må du ha minst 7 kamper riktig, eller 9 kamper riktig om du har 9-folds system på oddsen.

Super Yankee

En Super Yanke er egentlig ikke et oddssystem, men en samling av forskjellige oddssystemer. Vi fortsetter å bruke oddskupongen med 5 kamper som eksempel og med en Super Yankee på denne kupongen vlle du fått 26 forskjellige bets. Disse 26 forskjellige betsene er 10 Dobler, 10 Tripler, 5 4-folds og en 5-folds. En Super Yankee kan med andre ord gi deg en skikkelig boost på kontoen om du får inn alle dine tips på oddskupongen. Super Yankee kommer også i andre varianter dersom du velger et annet antall kamper på din oddskupong. Disse har navn som Lucky 15, Lucky 31 eller Lucky 63 bet. Tallet på navnet angir hvor mange bets du har.

Øk vinnersjansen på oddsen

Vi har nå gått igjennom hvordan du kan øke oddsen på dine spill. Dersom du har kamper som er sikre kan det være riktig metode å bruke for å sikre at du får størst mulig gevinster. Andre ganger kan det være vanskelige kamper som gjør det vrient å prikke en sikre bets på oddsen. Da kan du for eksempel bruke 3-veis handicap eller asian handicap. Men, det finnes også andre typer oddsmarkeder du kan bruke for å øke vinnersjansen.

Dobbelsjanse

Et Dobbelsjansebet er noe så enkelt som en halvgardering. Dersom du har levert inn en tippekupong kjenner du nok til dette spillet. På oddsen fungerer det litt anderledes, men det er en god måte å øke vinnersjansen din på. På tipping er det slik at du betaler for to rekker dersom du bruker en halvgardering. Det er ikke tilfellet om du bruker Dobbelsjanse på oddsen. Her vil nemlig oddsen bli litt lavere, men du betaler kun for en rekke. Valgene du har på Dobbelsjanse er hjemme/uavgjort, uavgjort/borte eller hjemme/borte. Plasserer du en oddskupong med Dobbelsjanse på hjemme/uavgjort vil du vinne dersom kampen du spilte på avsluttes med enten hjemmeseier eller uavgjort. Ender kampen derimot med borteseier vil ditt spill gå tapt. Dobbelsjanse er også et oddsmarked som kan kombineres til en akkumulator slik at du får en oddskupong med halvgarderinger. Og dersom du ønsker noen sikre kamper på kupongen løser du det ved å bruke Resultat etter fulltid, det vil si 1X2 bet.

Uavgjort – ugyldig spill

Uavgjort – ugyldig spill eller Draw no bet som det også er kjent som fungerer nesten som en Dobbelsjanse, men det er en stor forskjell ved at dersom kampen du spilte på ender med uavgjort vil du ikke vinne. Derimot vil du få innsatsen tilbake. Draw no bet gir deg to valgmuligheter, hjemmeseier eller borteseier. Som med Dobbelsjanse kan du også bruke bets på Uavgjort – ugyldig spill som en halvgardering på en oddskupong med flere valg. Draw no bet gir litt høyere odds om du tipper riktig, enn om du bruker Dobbelsjanse. Men, som nevnt så vil en uavgjort føre til at du kun får innsatsen tilbakebetalt.

Spill med akkumulator

Dersom du ønsker å plassere en akkumulator med skikkelig høy odds finnes det flere ulike bettingsider på nett som tilbyr dette, men bet365 skiller seg positivt ut ved at de også tilbyr systemspill, mange ulike oddsmarkeder, fotballbonus for akkumulatorer og for eksempel Super Yankee. Det gjør at dersom du bruker bet365 som din bettingside vil du ha tilgang til alt du trenger på en plass. Med andre ord trenger du ikke bruke mye tid på å lete deg frem til en bettingside som har det bettet du er på utkikk etter. bet365 gir deg også live fotballstream av de beste ligaene i Europa slik at du kan følge fotballkampen live når du har plassert dine bets med høy odds. For å komme i gang med betting på bet365 trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler