Neymar og Brasil møter Argentina til vennskapskamp i Riyadh i kveld

Begge de to nasjonene dro skuffet hjem fra Russland i sommer, Brasil med et kvartfinaletap mot Belgia og Argentina med et tap i åttendedelsfinalene mot VM-vinnerne Frankrike.

Brasil – Argentina
King Abdullah Sports City stadium, Riyadh
Vennskapskamp
Tirsdag klokken 19:45, norsk tid

Det er to resultater som ikke er gode nok for noen av de to nasjonene, der det i hjemlandene alltid forventes edlere metaller når man deltar i store turneringer.

De to landene spiller kun privatlandskamper denne høsten, og begge to er kvalifisert til neste års Copa America, som blir holdt i nettopp Brasil.

Dette blir hele 109. gangen de to landene møtes, inkludert vennskapskamper. Brasil har et lite overtak med sine 44 seire, 25 har endt med uavgjort og Argentina står med 39 seire.

Forrige møtet var i fjor sommer, da vant Argentina 1-0 på bortebane, mens Brasil vant den ene og den andre endte uavgjort i kvalifiseringen til sommerens verdensmesterskap.

Lagnyheter

Brasil-trener Tite har valgt å utelate flere sentrale spillere i troppen til denne kampen og 2-0-seieren over Saudi Arabia forrige uke. Både Thiago Silva, Dani Alves, Marcelo, Paulinho, Fernandinho og Douglas Costa er igjen hjemme, for det meste grunnet skader.

For Argentina sin del er det enda verre. Lionel Messi, Agüero, Higuain, Banega, Di Maria og Marcos Rojo er utelatt, og i troppen finner vi flere debutanter som Renzo Saravia, Juan Foyth, Rodrigo Mattaglia og Rodrigo De Paul.

TV og live stream

Denne vennskapskampen kommer ikke til å bli sendt på vanlig TV i Norge dessverre. Men Unibet kommer til å sende kampen på sin strømmetjeneste til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

  • Opprett konto
  • Sett inn minstebeløp

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Oddstips

Brasil er ganske klare favoritter, og med tanke på at brasilianerne har med seg spillere som Neymar, Coutinho, Gabriel Jesus og Roberto Firmino er ikke det så rart.

De kommer neppe til å spille hele kampen, da det er en vennskapskamp, men betydningen de vil få for kampbildet når de spiller er åpenbar.

Vi går for Brasil-seier pluss at begge lag scorer til 4.10 i odds hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler