USA tar i mot Panana til livsviktig kamp om VM-billett

Det amerikanske landslaget har ikke hatt den beste VM-kvalifiseringen og risikerer at neste års mesterskap går uten dem. Les mer og finn live stream til kampen her.

Ikke vunnet på fire kamper

Usa står med to uavgjort og ett tap på sine siste tre kamper. Tapet kom hjemme for Costa Rica 02, mens det ble 1-1 borte mot Mexico og 1-1 borte mot Honduras.

Det plasserer dem på en fjerdeplass på tabellen så langt. Det har blitt spilt åtte runder av ti totalt i gruppen med seks lag. USA har ni poeng, det samme som Honduras på plassen bak men med bedre målforskjell.

Lørdagens motstander Panama ligger på plassen forann med ti poeng. De tre øverste går direkte til VM mens laget på plassen som USA innehar nå må ut i play-off mot et lag fra Asia.

Aldri tapt for Panama

At USA aldri har tapt for Panama i VM-kvalifiseringen før. På syv kamper totalt har USA vunnet fem av dem mens to har endt med uavgjort.

Totalt har de to landene møttes 19 ganger, både offisielle og uoffisielle kamper, og USA står oppført med seier i elleve av dem mens Pananma har vunnet seks.

De fleste spiller i MLS

Av totalt 25 spillere i troppen som er tatt ut til de to neste kampene er det kun åtte spillere som ikke blir lønnet av en klubb i den amerikanske serien MLS.

De mest kjente som spiller i Europa er spissen Bobby Wood på Hamburg SV, det unge talentet Christian Pulisic i Borussia Dortmund og Geoff Cameron i Stoke i Premier League.

Faktisk er det flere kjente navn i MLS, der flere av veteranene som tidligere spilte i Europa nå avslutter karrieren, som Tim Howard. Den tidligere Manchester United og Everton-keeperen spiller nå i Colorado Rapids.

Og i Toronto FC finner man tidligere Roma-stjerne Michael Bradley. Han har rukket å bli 30 år og er kaptein for det amerikanske laget. Han står med smått utrolige 138 kamper med flagget på brystet.

Ikke råd til å tape

USA vil med tap lørdag ikke ha sjans til å få en direkteplass til VM. USA kan også i verste fall miste play-off plassen om Honduras skulle ta mer poeng enn dem de siste to kampene.

USA skal på tur å møte tabelljumbo Trinidad og Tobago i den aller siste kampen i gruppen, og har med andre ord alt i sine egne hender med tanke på en VM-billett.

Hvordan live streamer du kampen i Norge?

Det er ingen distrubitør som har kjøpt rettighetene til å sende VM-kvalifiseringen fra Nord-Amerika i Norge, og eneste mulighet for å se kampen lovlig i Norge er dermed hos et betting-selskap.

Bet365 vil sende kampen på sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at det er penger disponibelt eller at kontoen er blitt brukt til å plassere et bet siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fotballkamper gjennom sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler