Spania klare favoritter når de kan sikre avansement mot Marokko i kveld

Spania – Marokko
Kaliningrad stadion i Kaliningrad
VM, runde 3 i gruppe B
Mandag klokken 20:00

Spania spilte en ellevill førstekamp mot Portugal, der spanjolene til tross for å være det klart beste laget kun klarte uavgjort. Det var mye takket være Ronaldo at Portugal fikk noe ut av den kampen, da han noterte seg for alle tre portugisiske scoringene.

I den andre kampen ventet Iran, og her ble det betydelig vanskeligere for spanjolene. Iran forsvarte seg godt og lot Spania komme til få sjanser. Med et annullert iransk mål for offside ble det til slutt en knepen 1-0-seier til spanjolene.

For Marokko sin del har det blitt langt mindre uttelling enn det resultatene tilsier. Man var best i den første kampen mot Iran men tapte på et dødballmål på overtid, mens man i kampen mot Portugal forsvarte seg godt. Det ble dog til slutt et 0-1-tap, selvsagt takket være Cristiano Ronaldo.

Lagnyheter

Det er ikke meldt om noen nye skader i den marokkanske troppen, og vi vil se Nordin Amrabat starte helt frisk for hjernerystelsen han pådro seg i den første kampen.

Spania er heller ikke ventet å gjøre noen forandringer på laget som slo Iran 1-0. Men om det skulle komme en forandring så blir det nok Nacho for Carvajal.

Forventede lagoppstillinger

Marokko: Mohamedi; Dirar, Saiss, Benatia, Hakimi; Boussoufa, El Ahmadi, Belhanda; Ziyech, Boutaib, Amrabat

Spania: De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Silva, Iniesta; Isco, Vazquez, Costa

TV og live stream

NRK og TV2 deler på senderettighetene til dette mesterskapet, og det er NRK som kommer til å sende dette oppgjøret. Kampen kan ses på NRK1 og på NRKs nett-TV på NRK.no

Oddstips til kampen

Spania bør og skal vinne denne. De kommer ikke til å akseptere å rykke ut i gruppespillet to VM på rad, og man stiller derfor med det sterkeste mannskapet fra start i dette oppgjøret.

Det skal holde for å slå naboene fra andre siden av Gibraltarstredet, og dermed sikre seg avansement til utslagsrundene, hvor Russland eller Uruguay venter i åttendedelsfinalen.

Vi går for Spania/Spania til halvtid/fulltid til en odds på 2.20 hos Rizk.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler