Belgia med en fot i utslagsrundene ved seier over Tunisia lørdag

Belgia – Tunisia
Otkritie stadion i Moskva
VM, runde 2 i gruppe G
Lørdag klokken 14.00

Belgias tropp blir sett på som en av de absolutt beste i dette mesterskapet, og med spillere som Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Men det så lenge ut til at kampen mot VM-debutantene Panama skulle bli betydelig tøffere enn forventet, da det sto 0-0 til pause. Men et nydelig mål av Dries Mertens og to mål av Lukaku i den andre omgangen sørget til slutt for en komfortabel seier til belgierne.

Tunisia på sin side spilte en meget godkjent kamp mot England. England tok først ledelsen ved Harry Kane, men etter en vel halvtime spilt slo tunisierne tilbake på et straffespark. Dessverre for nord-afrikanerne var Harry Kane i like god form som han har vært for Tottenham denne sesongen, og 24-åringen sørget for England-seier på overtid av kampen.

Lagnyheter

Med Vincent Kompany fortsatt ute med skade vil trolig trener Roberto Martinez starte med samme førsteellever som mot Panama, noe som fungerte godt, spesielt i andreomgang.

Panama-sjef Hernan Gomez har blitt tvunget til å gjøre ett bytte på laget, etter at keeper Mouez Hassan ødelagte skulderen sin og måtte bli byttet ut like etter at England gikk opp i 1-0 i den første kampen.

Farouk Ben Mustapha sto godt etter at han ble kastet utpå banen og er ventet å erstatte Hassan også i dette oppgjøret.

Forventede lagoppstillinger

Belgia: Courtois; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco; Mertens, Lukaku, E Hazard

Tunisia: Ben Mustapha; Bronn, S Ben Youssef, Meriah, Maaloul; F Ben Youssef, Sassi, Skhiri, Badri, Sliti; Khazri

TV og live stream

Senderettighetene til dette VM er på deling mellom NRK og TV2, og kampen mellom Belgia og Tunisia kommer til å bli sendt på TV2 sin hovedkanal og på TV2 Sumo.

Spilltips til kampen mellom Belgia og Tunisia

Det tok en stund før Belgia klarte å liste ballen over målstreken mot Panama, men når de først fikk hyll på byllen ble det tre flotte mål.

Vi tror Belgias offensive stjernespiller også kan notere seg for et par mål i denne kampen og går for en komfortabel Belgia-seier. Vi satser også på at Belgias ledelse kommer tidligere enn mot Panama.

Vi går for Belgia/Belgia til Pause/fulltid og over 1.5 mål til oddsen 2.30 hos Rizk.