Belgia er ett av kun tre lag som vant alle sine gruppespillskamper i VM. Nå er Japan neste hinder for de røde djevlene når de to lagene møtes i VMs åttendedelsfinaler i Rostov i kveld.

Belgia – Japan
Rostov Arena i Rostov
VMs åttendedelsfinaler
Mandag klokken 20:00

Belgia har vært i meget god form så langt og står med hele ni mål og kun to innslupne på de tre VM-kampene de har spilt så langt. Belgia har de seneste årene blitt sett på som et av de sterkeste lagene i alle turneringene de har deltatt i, men har alltid kommet til kort tidlig i utslagsrundene.

Japan på sin side har kanskje vært det heldigste laget så langt i turneringen, og kvalifiserte seg til utslagsrundene på grunn av sin gode oppførsel på banen. Senegal og Japan havnet likt både på poeng og målforskjell i gruppe H, men med færre gule kort ett Senegal var det Japan som tok den viktige andreplassen.

Lagnyheter

Det rapporteres om en fulltallig Belgia-tropp fri for både karantener og skader, og trener Roberto Martinez kommer nok til å stille et meget slagkraftig lag fra start. Både Thomas Vermaelen og Vincent Kompany meldes helt frisk og er gode alternativer i forsvaret. Også Romelu Lukaku er ventet å se i startoppstillingen etter å ha stått over mot England på grunn av en småskade.

Japan-trener Akira Nishino valgte å spare både Shinji Kagawa, Yuya Osako, Takashi Inui og Keisuke Honda i den siste gruppespillskampen mot Polen. Det er ventet at alle de fire er igjen er å finne i startoppstillingen mot Belgia. Den mest usikre av dem er dog Honda, som så langt kun har spilt 38 VM-minutter.

Forventede lagoppstillinger

Belgia: Courtois; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco; Hazard, Mertens; Lukaku

Japan: Kawashima; Sakai, Shoji, Yoshida, Nagatomo; Hasebe, Shibasaki; Haraguchi, Kagawa, Inui; Osako

TV og live stream

TV2 og NRK deler på rettighetene til å sende VM på TV i Norge, og denne kampen kommer til å bli sendt på TV2 og på TV2s streaming-tjeneste TV2 Sumo.

Oddstips til kampen mellom Belgia og Japan

Belgia har imponert stort i dette mesterskapet, og på papiret er det et av de klart sterkeste lagene i hele turneringen. Japan kom seg så vidt videre til sluttspillet, og skal ha vanskeligheter med å stoppe De Bruyne, Lukaku & og co i denne kampen. Belgia kommer til å kjøre på fra start for å sikre avansement uten ekstraomganger og straffer.

Vi går for Belgia/Belgia til Halvtid/Fulltid til 2.05 i odds hos Rizk.

Oddsbonus på opptil 2000 KR

1. Betsson

Opptil 1000 KR i gratisspill

2. Nordicbet

200% bonus opp til 1000 KR

3. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

4. MrGreen

Kontantbonus opp til 1000 KR

5. Fansbet

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

Oddsbonus på opptil 2000 KR
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder