MOHAMED ELYOUNOUSSI SCORET TO MÅL – BRASSESPARK OG SELVMÅL

Mohamed ”Moi” Elyounoussi scoret sesongens første mål på praktfullt vis da han brassesparket inn 1-0 målet til Basel etter 14 minutter mot Luzern. På den andre scoringen sender Elyounoussi en gjennombruddspasning til Kevin Bua som først skyter rett på keeper, men han setter returen i mål.

I starten av andre omgang reduserer Elyounoussi for motstanderlaget da han ikke klarer å få stokket beinene og sentrer ballen inn i mål bak Basels keeper.

Basel vant kampen 3-1 og Mohamed Elyounoussi spilte hele kampen.

Forrige sesong var Elyounoussi sin første sesong i Basel, han scoret 10 mål og hadde 13 målgivende pasninger. Vingen har blitt koblet til storklubber som Arsenal og Leicester denne sommeren.

Sesongen i Sveits startet forrige uke og den regjerende cup- og ligamesteren skuffet i sesongåpningen. Basel tapte 0-2 borte mot Young Boys og Elyounoussi spilte 68 minutter for Basel.