De norske jentene møter vertsnasjon Frankrike i Nice

Norge mot Frankrike spilltips live stream

Både Norge og Frankrike startet mesterskapet med overbevisende seiere fredag. Norge slo Nigeria 3-0 mens Frankrike feide Sør-Korea av banen med hele 4-0.

Dermed er dagens kamp i Nice på rivieraen en kamp om gruppeledelse, og laget som eventuelt stikker av med alle tre poengene er sikret avansement til utslagsrundene av mesterskapet.

Frankrike – Norge
Stade de Nice, Nice
VM for kvinner, gruppe A
Onsdag klokken 21:00

Alle de tre målene mot Nigeria kom i den første omgangen, da et dødelig effektivt norsk landslag punkterte kampen i løpet av et lite kvarter midtveis i omgangen.

Etter pause kunne de norske jentene kontrollere inn seieren, og det gjorde Maren Mjelde og resten av laget med overbevisning. Nigeria hadde fortjent en scoring basert på sjansestatistikken, men alt i alt var dette en meget god VM-start av det norske laget.

Vinneren av oppgjøret i kveld kommer til å stå med seks poeng, og dermed være sikret å bli topp to i gruppen, eller én av de fire beste treerne av totalt seks, som også går videre til utslagsrundene.

Vinner Norge gruppen venter tredjeplassen fra enten gruppe C, D eller E. Om det blir andreplass i gruppen venter andreplassen i gruppe C, mens om det blir tredjeplass og nok poeng til å bli blant de fire beste treerne venter vinneren i gruppe B.

Sistnevnte blir trolig Tyskland, så Norge skal gjøre hva de kan for å bli blant de to beste lagene i sin gruppe.

Forventede lagoppstillinger

Frankrike: Bouhaddi; Torrent, Mbock Bethy, Renard, Majri; Busseglia, Henry; Cascarino, Thiney, Le Sommer; Diani

Norge: Hjelmseth; Moe Wold, Mjelde, Thorisdottir, Minde; Graham Hansen, Bøe Risa, Engen, Reiten; Utland, Herlovsen

TV og live stream

NRK og TV2 har sammen rettighetene til dette mesterskapet, og akkurat dette oppgjøret kan ses på NRK1, samt på strømmetjenestene TV2 Sumo og NRK TV. Kampstart er klokken 21:00.

Spilltips: Begge lag scorer

Selv uten Ada Hegerberg har Norge et fantastisk utvalg av offensive spillere, et utvalg som inkluderer spillere som Caroline Graham Hansen, Guro Reiten, Lise-Marie Utland og Isabell Herlovsen.

Men vi møter ett av verdens absolutt beste kvinnelandslag, og det er vanskelig å se for seg at Norge skal klare å holde tett bakover mot Frankrikes stjernegalleri.

Men oddsen på at begge lag scorer er god, fine 2.15 hos Betsson!

Spill på kampen hos Betsson!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler