Se vennskapskampen mellom England og Brasil med live stream

England – Brasil
Wembley stadion, London
Tirsdag klokken 21.00

Både England og Brasil er klare for neste års verdensmesterskap i fotball i Russland. Tirsdag kveld skal de måle krefter mot hverandre på Wembley i England.

Spilte uavgjort mot Tyskland

England kommer fra en relativt kjedelig vennskapskamp hjemme mot Tyskland forrige uke, en klassisk europeisk landskamp som startet relativt friskt.

Spesielt i førsteomgang var det flere store sjanser til begge lagene, men det var keeperene Jordan Pickford og Marc-André ter Stegen som fikk vist seg frem mest.

Utover i den andre omgangen døde derimot kampen ganske drastisk, mye takket være mange bytter på begge lagene, noe som gjorde at kampen ble stykket opp og til slutt endte med 0-0.

Brasil spilte også vennskapskamp fredag, mot Japan på nøytral bane i Frankrike. Det endte med 3-1-seier til Brasil etter mål av Neymar, Marcelo og Gabriel Jesus for et ellers toppet Brasil-lag.

Flere forfall i troppen

Mens Brasil sin tropp er toppet med de fleste stjernene fra europeiske toppklubber er det flere forfall i den engelske troppen denne landslagspausen.

Englands landslagssjef Gareth Southgate må blant annet klare seg uten Tottenham-trioen Harry Kane, Harry Winks og Dele Alli. I tillegg er Chris Smalling, Raheem Sterling, Daniel Sturridge og Danny Welback alle blant spillerene som ikke er med i troppen.

Det har gitt Gareth Southgate muligheten til å ta med flere unggutter til disse to vennskapskampene, blant annet Liverpools Joe Gomez og Dominic Solanke og Lewis Cook fra Bournemouth.

Tidligere møter

De to lagene har møttes en rekke ganger tidligere, 25 ganger for å være nøyaktig, og det er en klar historisk fordel til gjestene fra Brasil.

Brasil har vunnet 11 av kampene, 10 har endt med uavgjort mes England har stukket av med seieren kun fire ganger. Men man må helt tilbake til en vennskapskamp i 1999, da Brasil vant 1-0

De to siste oppgjørene var to vennskapskamper i 2013. Da vant England 2-1 hjemme for det ble 2-2 på Maracana, den første kampen som ble spilt på stadionet etter at det var gjennomgått en renovasjon for Brasil-VM i 2014.

VM-gruppene blir trukket 1. desember

Den 1. desember er det klart for trekning av gruppene til neste års verdensmesterskap, og allerede nå er det klart hvilket seeding-pott de to landene havner i.

Brasil vil med sin andreplass på FIFA-rangeringen være garantert en plass i øverste seeding-pott, sammen med land som vertsnasjon Russland, Beliga og Tyskland.

England på sin side er for øyeblikket kun rangert som det 12. beste landet i verden og vil dermed havne i pott 2, og må belage seg på å møte et av de beste landene fra pott 1.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Bet365 vil sende kampen mellom England og Brasil på sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie gjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler