Chile med vanskelig bortekamp til å sikre VM

Brasil – Chile
Estadio do Morumbi
Natt til onsdag klokken 01.30

Chile må vinne borte mot Brasil for å være sikret plass til neste års VM. Les mer om kampen og finn ut hvordan du live streamer den her.

Rekordjevn gruppe

Brasil har vunnet elleve av sine sytten kvalifiseringskamper og er allerede klar for neste års verdensmesterskap. Kun én av kampene er tapt.

Chile på sin side har gått på flere bananskall i løpet av kvalifiseringen og er avhenging av seier borte mot brasil for å være klar for VM.

Laget ligger enn så lenge på tredjeplass, og topp fire gir direkteplass til Russland neste år. Men det er bare to poeng ned til Paraguay på syvendeplass.

Peru ligger op femteplassen, ett poeng bak. Den gir play-off mot mesteren i Oseania-kvalifiseringen om en plass i VM i Russland.

Argentina møter Ecuador

Det er først og fremst Argentina som kan ta plassen som Chile innehar nå, og de skal i aksjon borte mot Ecuador som ligger på åttendeplass og ikke har mulighet for å kvalifisere seg.

Målforskjellen til lagene er fordel Chile enn så lenge med sine 26-24, mens Argentina har kun scoret 16 mål og sluppet inn 15.

Brasil har dog vunnet alle sine kvalifiseringskamper på hjemmebane mot Chile, så Chile skal være på sitt absolutt beste i dag for å tukte Neymar og co.

Tidligere møter

I VM-kvalifiseringen har de to lagene møttes 11 ganger tidligere og det er ikke overraskende Brasil som har en klar fordel av statistikken.

De har vunnet totalt syv av dem, mot Chiles to. Og to kamper har endt med uavgjort, Første møtet i denne kvalifiseringen endte med 2-0 seier til Chile på hjemmebane.

Hvordan ser du kampen?

Kampen går ikke på norske tv-skjermer men kan streames via bet365 sin live streamingstjeneste om man har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har et disponibelt beløp hos dem eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss flere andre fra VM-kvalifiseringen. Du kan også se La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom året.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler