Se vennskapskampen mellom Belgia og Mexico med live stream

Belgia – Mexico
Koning Boudewijnstadion, Brussel
Fredag klokken 20.45

Belgia og Mexico, som begge er klare for VM i Russland neste år, møtes til vennskapskamp i Brussel fredag kveld. Vi gir deg live stream til kampen.

Vant gruppene sin overlegent

Fredagens hjemmelag kommer fra en meget sterk VM-kvalifisering der laget ikke tapte en eneste kamp i gruppe sammen med Hellas, Bosnia & Herzegovina, Estland, Kypros og Gibraltar.

Den eneste kampen Belgia avga poeng var i hjemmekampen mot Hellas der det endte 1-1. Ellers scorte laget hele 43 mål, et snitt på 4,3 mål per kamp, og slapp inn kun seks.

Tapte siste kamp

Mexico kom gjennom det første gruppespillet av kvalifiseringen for sentral- og nord-Amerika ved å slå ut Honduras, Canada og El Salvador før de vant det avgjørende gruppespillet og ble klar for VM sammen med Costa Rica og Panama.

Honduras, USA og Trinidad & Tobago klarte ikke å kvalifisere seg men Honduras skal denne uken ut i play-off mot Australia.

Begge lags VM-pott klar

Playoff-kampene til VM er ferdigspilt neste uke og det vil da være klart hvilken 32 lag som skal være med i mesterskapet neste sommer. Neste dato av betydning i VM-kalenderen da er 1. desember.

Da vil gruppene til mesterskapet bli trukket, og det er allerede nå klart, basert på FIFA-rangeringen for oktober, at hvilken pott de to lagene havner i.

Belgia er rangert som det femte beste landet i verden og vil dermed havne i pott en. Belgia slipper derfor andre store nasjoner som Tyskland og Brasil, men kan fremdeles møte for eksempel Spania og England som er i pott to.

I pott to vil også Mexico, som det sekstende beste landslaget i verden, befinne seg. Og jo mindre de ikke er heldig å trekker vertsnasjonen Russland fra pott en, vil Mexico måtte belage seg på å møte étt av verdens åtte beste landslag.

Siste nytt om lagene

Belgias landslagssjef Roberto Martinez ser på denne landslagssamlingen som en viktig del av forberedelsene til neste års mesterskap og har tatt ut ett toppet mannskap til både denne kampen og mot Japan neste uke.

Men ett par nøkkelspillere mangler grunnet skade. Tottenhams Toby Alderweireld, Manchester Uniteds Marouane Fellaini, Atletico Madrids Yannick Carrasco og Christian Benteke er alle utelatt grunnet skade, mens Vincent Kompany enda er småskadet og er stand-by.

For Mexico har landslagssjef Juan Carlos Osorio valgt å satse på en tropp bygget rundt Europa-proffene, som West Hams Javier hernandez, Real Sociedads Carlos Vela og landslagskaptein Andrés Guardado fra Real Betis i Spania.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Bet365 vil sende kampen på sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler