Argentina med avgjørende kamp mot Ecuador i VM-kvaliken

Ecuador – Argentina
Olimpico Atahualpa
Natt til onsdag klokken 01.30

Det er stor fare for at neste års VM går uten Argentinas stjernegalleri. Les mer om skjebnekampen til Argentina og finn ut hvordan du ser den med live stream her.

Utenfor play-off plass

Etter det skuffende 0-0 oppgjøret hjemme mot Peru i den forrige kampen sist uke er Argentina nå på en sjetteplass i gruppen, noe som hverken gir direkteplass til play-off til neste års VM.

Argentina har ett poeng opp til Chile og Colombia på direkteplass mens Peru er på play-off med samme poengsum som Argentina, 25, men med bedre målforskjell.

Ingen sjans til å kvalifisere seg

Ecuador på sin side har ingenting annet enn æren å spille for i onsdagens kamp. Med sine 20 poeng er de på tredje sisteplass i gruppen og har ikke mulighet til å kvalifisere seg.

Scorer nesten ikke mål

Med et stjernegalleri få kan matche i verden er det nesten smått utrolig at Argentina ikke har scoret mer enn 16 mål på sine 17 kvalifiseringskamper så langt.

Hele fem ganger har de gått av banen målløs og Argentina har ikke vunnet på hele fire kamper, de tre siste har endt med uavgjort.

Tidligere møter

I VM-kvalifiseringssammenheng har de to lagene møttes 13 ganger før, og det er Argentina som har et ørlite overtak med sine syv seire.

To av dem har endt med uavgjort mens Ecuador har vunnet fire av oppgjørene. Med Ecuador som hjemmelag er tallene tre seire til Ecuador, to til Argentina og en uavgjort.

Avhengig av andre resultater

Argentina må i tillegg til å vinne stole på Chile og helst uavgjort mellom Peru og Colombia. Chile er på tredjeplass med 26 poeng og møter Brasil borte.

Colombia og Peru er på fjerde og femte med 26 og 25 poeng. De to møtes i Peru på samme tidspunkt som Ecuador mot Argentina starter.

Hvordan ser du kampen?

Kampen går ikke på norske tv-skjermer men kan streames via bet365 sin live streamingstjeneste om man har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har et disponibelt beløp hos dem eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss flere andre fra VM-kvalifiseringen. Du kan også se La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler