Lillebror Reginiussen også klar for klubb i Trondheim

Foto: Nardo sine hjemmesider

Med storebrødrene Mads og Tore på plass i bartebyen allerede var det ikke overraskende at nå også lillebror Christian har ankommet Trondheim. Midtbanespilleren måtte trappe ned for å satse på studier etter fjorårets sesong i Alta, men gjør nå comeback for å hjelpe et Nardo-lag som sliter i bunnen av PostNord-ligaen.

Den lille midtbaneterrieren har tidligere spilt for både Strindheim og Ranheim i samme by, men signerer nå for Nardo ut denne sesongen.

– Vi var i kontakt i vinter, men studier gjorde det vanskelig med tanke på fotball. Han har fullført studier i fysioterapi nå i vår og trent med oss siden seriestarten. Han blir med oss ut vårsesongen og starten av høstsesongen før han flytter hjem til Alta med familien. Vi har hatt god dialog med Alta underveis og dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Vi får inn rutine og en målfarlig spiller, Christian selv får matching og Alta får en spiller i god form når han reiser nordover. Christian har over 200 kamper i 2 div / Obosligaen, forteller Nardo-trener Tormod Bjerkeset til klubbens hjemmesider.

De kan også melde om at Reginiussen går rett inn i startelleveren til dagens bortekamp mot Vålerenga 2 på Intility Stadion.

Silly Season

65 Artikler