Viking – Lillestrøm: Odds og spilltips

Søndag tar nedrykkstruede Viking i mot Lillestrøm til kamp i Eliteserien. Få odds og spilltips til kampen her.

Viking har vært aktive på overgangsmarkedet

Med hele seks nye spillere i stallen og fire forsvunnet er det blitt gjort store forandringer i Viking sin stall i sommerpausen. Spørsmålet er om utskiftningene er for drastiske eller om det slår positivt ut for klubben.

Den mest kjente spilleren som er kommet inn er Tommy Høiland som hadde en vanskelig tid i Strømsgodset. Viking må håpe på at han finner scoringsformen igjen og hjelper dem med å skyte dem opp fra nedrykkssumpen.

Også aktivitet hos Lillestrøm

I Lillestrøm er det kommet tre nye spillere og tre spillere har blitt solgt og utlånt. Inn har blant annet keeperen Marco Maric kommet på lån fra Hoffenheim.

Mens Bonke Innocent dro tidligere til serielederen i Sverige, Malmø FF, et salg som klart svekker klubben.

Viking med fulltallig tropp

Hjemmelaget kommer inn mot denne kampen helt uten spillere ute med skade og karantene, noe som er en klar fordel.

Lillestrøm på sin side må klare seg uten Sheriff Sinyan som fortsatt er langtidsskadet med en kneskade og Aleksander Melgalvis som har pådratt seg en ankelskade i løpet av sommerpausen.

Spilltips: Viking tar sin andre seier på rad

En sårt tiltrekt seier borte mot Odd sist var en god avslutning på vårsesongen og Viking-laget har trent seg opp mot høstsesongen med en visshet om at de kan vinne fotballkamper.

Lillestrøm på sin side gikk inn mot pausen med kun en seier på de fire siste kampene og avsluttet med to uavgjortresultater mot Sarpsborg (3-3) og Stabæk (2-2).

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Viking: 2.45

Uavgjort: 3.40

Lillestrøm: 2.75

Med en fristende odds på hele 2.45 for hjemmeseier går vi for at Viking tar tre uhyre viktige poeng i nedrykksstriden.

Viking kan da krype forbi Tromsø på nest-sisteplass avhengig av resultatet i Tromsø – Molde kampen. Mens Lillestrøm fortsatt vil være i nærheten av sin nåværende niendeplass. Det er tre poeng ned til Strømsgodset på trettendeplass og tre poeng opp til haugesund på femte.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler