Oddstips til VM-kampen mellom Uruguay og Saudi Arabia

Uruguay – Saudi Arabia
Rostov Arena i Rostov-on-Don
VM, runde 2 i gruppe A
Onsdag klokken 17.00

Det er bokstavelig talt vinn eller for Saudi Arabia i dette oppgjøret, der tap definitivt sender dem ydmykende på hodet og ut av turneringen. Og det er noe som ikke kommer til å bli tatt godt imot av lederne i det saudiarabiske fotballforbundet og i ledelsen i landet generelt.

De har allerede varslet straff mot spillerne etter det forferdelige 0-5-tapet for Russland, og lederen for fotballforbundet ble sitert si «vi har lagt alt til rette for dem, men de ga bare 5 prosent innsats».

Hvilken straff som eventuelt venter spillerne når de kommer hjem til Saudi Arabia dog ikke kjent.

For Uruguay sin del ser det betydelig lysere ut. Det så lenge ut til at den første kampen skulle ende målløs, men en nydelig heading fra midtstopper Giménez sørget for at alle de brente målsjansene til Luis Suárez i førsteomgang ikke ble utslagsgivende for Uruguay.

Lagnyheter

Ingen av lagene har noen skader eller karantener å melde om, men det er ventet at Saudi Arabia-trener Juan Antonio Pizzi kommer til å gjøre flere bytter etter overkjøringen av Russland på torsdag.

Forventede lagoppstillinger:

Uruguay: Muslera; Varela, Gimenez, Godin, Caceres; Nandez, Vecino, Bentancur, Rodriguez; Suarez, Cavani.

Saudi Arabia: Alowais; Alburayk, Hawsawi, Albulayhi, Alshahrani; Aldawsari, Otayf, Alfaraj, Aljassam, Alshehri; Almuwallad.

TV og live stream

NRK og TV2 deler på rettighetene til å sende dette mesterskapet. Og denne kampen kommer til å bli sendt på TV2 og deres live-streamingstjeneste TV2 Sumo.

Spilltips til kampen mellom Uruguay og Saudi Arabia

Saudi Arabia viste klare defensive svakheter i kampen mot Russland, og fem mål i et VM mot det nummer 70 på FIFA-rangeringen sier sitt.

Uruguay på sin side viste mye godt offensivt spill i sin første kamp, men det var ikke før sluttet av kampen at de endelig fikk hull på byllen. Men med Suárez og Cavani på topp er det vanskelig å se for seg at det ikke skal bli noen mål for Uruguay i dette oppgjøret.

Vi går for Uruguay-seier med -2 i handicap til 2.40 i odds hos Rizk.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler