Spilltips til Ligacup-kampen mellom Tottenham og West Ham

Tottenham Hotspurs – West Ham United
Wembley stadion, London
Onsdag klokken 21.00

Tottenham og West Ham møtes i kveld til derby i den engelske ligacupen. Vi gir deg siste nytt, odds og vårt spilltips til kampen her.

Nærmer seg sparken

West Ham har slitt voldsomt i starten av denne sesongen, noe helgens 0-3 tap hjemme for Brighton understreker. Så langt ligger laget på en sekstendeplass med kun åtte poeng på ni spilte kamper.

I ligacupen har dog laget så langt kommet seg gjennom to runder før møtet med Tottenham på Wembley, 0-2 borte mot Cheltenham og 3-0 hjemme for Bolton.

Tilliten til manager Slaven Bilic begynner å bli tynnslitt, og det er lite trolig at kroaten tåler nok en fiaskosesong. I fjor endte klubben på ellevteplass i Premier League og kom seg til henholdsvis tredje og femte runde i FA-cupen og Ligacupen.

Velstand i nord-London

Da går det langt bedre litt lenger nord-vest i den britiske hovedstaden. Så langt denne sesongen har Tottenham kun tapt én tellende kamp, hjemme mot Chelsea i den andre serierunden.

I Ligacupen har laget så langt spilt en runde, Delle Alli sørget for at Tottenham vant 1-0 på hjemmebane mot Barnsley. Også i Champions League har Pochettinos mannskap til gode å tape og senest forrige uke holdt dem Real Madrid til uavgjort 1-1 på bortebane.

Rullerer på laget

Det er tydelig at Ligacupen, eller Carabao Cup, som er det offisielle navnet på cupen denne sesongen, ikke er høyeste prioritet for Mauricio Pochettino. Til britiske The Telegraph sier han følgende:

– Jeg ønsker å vinne Carabao Cup, men det vil ikke forandre livet til Tottenham. Om du ønsker å være et storlag og ønsker å kjempe om de største trofeene, er det umulig om du ikke bruker hele troppen og roterer i England.

Da er Slaven Bilig tydeligere på at kveldens kamp er viktig. -Jeg må få oss til å spille bedre øyeblikkelig. Det er en mulighet for oss, den kommer ikke om noen uker, den kommer i kveld. I denne situasjonen er det positivt. Vi må løfte oss selv og vi har trent hardt, og som jeg sa, vi er nødt til å spille bedre.

Hva er siste nytt om lagene?

Danny Rose kan få sjansen fra start for første gang på ni måneder etter kneskaden som har satt han på sidelinjen siden januar.

Også Erik Lamela nærmer seg tilbake fra hofteskaden som har satt han på sidelinjen i ett år men kveldens kamp er trolig for tidlig for argentineren. Det er i dag på dagen ett år siden hans forrige kamp i Tottenham-trøyen.

West Ham ser ut til å måtte klare seg uten midtbanespilleren Michail Antonio. Han fikk en smell i førsteomgangen mot Brighton på fredag men spilte kampen ferdig, nå må han hvertfall stå over denne kampen.

Spilltips: Et B-preget Tottenham slår West Ham

Vi tror selv et Tottenham-lag godt rullert av manager Mauricio Pochettino er sterkere enn et West Ham helt ute av form. Med spillere som Danny Rose, Llorente og Delle Alli trolig i startoppstillingen er det nok av kvaliteter i laget.

Odds for kampen hos bet365:

Tottenham: 1.50

Uavgjort: 4.75

West ham: 6.75

Tottenham med (-1) handicap: 2.20

Vi går for minst tomålsseier til Tottenham til 2.20 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler