Toppkamp i Championship mellom Blackburn og Boro

Spilltips Blackburn Middlesbrough

Etter en fantastisk desember, der seier i alle fem ligakampene forrige måned flyttet Blackburn helt opp i kampen om direkte opprykk på Championschip-tabellen, har det gått litt seigere på denne siden av nyttår.

I kveld tar de imot Middlesbrough, som med én kamp mindre spilt enn vertene, kun befinner seg syv poeng bak, på syvendeplass. En seier til gjestene vil derfor for alvor sende dem opp i kampen om de to direkte opprykksplassene.

[odds data-token=’o8xSotseUh6DU2Ro1KhHIDnPMVPOgWQ6twiQEVbf’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Rovers tapte mot et solid Hull City med en 2-0 onsdag kveld, Rovers sitt andre bortetap på tre kamper inkludert FA-cupskuffelsen mot Wigan Athletic.

Ben Brereton Diaz står nå uten mål på fire kamper i alle konkurranser, og det er ingen tilfeldighet at Rovers har begynt å slite med resultatene samtidig som Chile-landslagsspissen har begynt å feile.

På den positive siden, Rovers har samlet fem seire og en uavgjort på sine seks siste kamper på Ewood Park, noe som er best av alle i ligaen i denne perioden.

Middlesbrough har tatt over som formlaget i divisjonen nå på det siste, Chris Wilder sitt mannskap har nå en ubeseiret rekke på hele syv kamper.

Selv om Boro ikke har klart å score mer enn to ganger i noen av disse kampene, vil Wilder være mer enn fornøyd med effektiviteten til deres prestasjoner.

Forventede lagoppstillinger

Blackburn: Kaminski; Van Hecke, Lenihan, Wharton; Nyambe, Travis, Rothwell, Edun; Buckley; Brereton Diaz, Khadra

Boro: Lumley; Dijksteel, Fry, McNair; Jones, Crooks, Howson, Taylor; Tavernier; Sporar, Balogun

Spilltips: 1-1

Middlesbrough kommer til dette oppgjøret i klart best form av de to lagene, uten tap på de syv siste kampene. Men de er sjelden overlegen, og mange av seirene har vært knappe.

Blackburn er god hjemme på Ewood Park, og kan med seier klatre opp på direkte opprykk, så de kommer ikke til å gi fra seg noe gratis her. Det lukter uavgjort lang vei.

Live stream Blackburn – Middlesbrough

Det finnes flere måter å se Championship-kampen mellom Blackburn og Middlesbrough på, blant annet vil Viasat sende den på strømmetjenesten Viaplay.

Du kan også se Championship-fotball med live stream hos Unibet! Det betyr, at du med en finansieret Unibet-konto kan se Arsenal mot Liverpool online med mobil, tablet eller PC!

Vil du streame og spille på Championship!

Gjør det hos Unibet

Tilgjengelig i Norge!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler