Klopp og Liverpool tar første stikk i Ligacupens semifinaler

Liverpool arsenal live stream tips

Med det første av to finalelag klar allerede, etter at Chelsea ferdiggjorde jobben mot Tottenham i går, er det dags for å gå i gang med et forsinket dobbeltoppgjør mellom Liverpool og Arsenal.

Vil du streame Ligacupen? Gjør det hos Unibet!

Se Liverpool – Arsenal

Tilgjengelig i Norge!

Det første oppgjøret skulle opprinnelig spilles forrige uke, som Chelsea – Tottenham ble, men måtte utsettes da Liverpool hadde så mange karantener at de ikke kunne stille lag. I tillegg var både Jurgen Klopp og hans assistent satt i isolasjon på grunn av covid.

Fortsatt mange fravær hos begge lag

Begge de to lagene har fortsatt store problemer med å stille konkurransedyktige lag, og selv om Liverpool mangler de største stjernene, så er den midtbanen Arteta kan stille med i dag farlig tynn.

For Jurgen Klopp sin del er både Mohamed Salah, Sadio Mane, Naby Keita, Harvey Elliot, Divock Origi, Thiago Alcantara og Nat Phillips utilgjengelige.

Hos gjestene er fraværet av Pierre-Emerick Aubameyang, Mohamed Elneny, Thomas Partey, Nicolas Pepe, Granit Xhaka, Emilie Smith Rowe og Takehiro Tomiyasi godt merkbart.

Det er både skader, suspensjon og ikke minst Afrikamesterskapet som er årsaken til alle fraværene i begge lag.

Forventede lagoppstillinger:

Liverpool: Alisson; Bradley, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Henderson, Fabinho, Jones; Gordon, Jota, Minamino

Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Lokonga, Patino; Saka, Odegaard, Martinelli; Lacazette

Spilltips: God odds på hjemmeseier

Som nevnt ovenfor, det er langt ifra det sterkeste laget Liverpool-sjef Jurgen Klopp kan sende ut på Anfield i kveld. Men laget ser stadig bedre ut enn det Arteta kan stille med. Jeg veier ikke formen til de to lagene alt for tungt her, Arsenal har to tap på rad, inkludert et tap mot Nottingham Forest i FA-Cupen i helgen, mens Liverpool sin form har vært veldig ujevn over en lang periode nå.

1.78 for hjemmeseier hos Unibet er for fristende, men jeg er langt fra like sikker på at Liverpool tar dette over to kamper. Det venter en retur på Emirates om en uke, og der mangler Liverpool fortsatt alle sine afrikanske stjerner.

Spill på hjemmeseier hos Unibet til 1.78 i odds her.

Live stream Liverpool mot Arsenal

Det finnes flere måter å se Ligacup-semifinalen mellom Liverpool og Arsenal på, blant annet vil Viasat sende kampen på den åpne TV-kanalen Viasat 4, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay.

[odds data-token=’TlV8mDPCwgtVjYjOfTwwg4FgDgXKLnCnbcGHban4′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Du kan også se EFL Cupen, Carabao-Cup, eller Ligacupen som den opprinnelig heter, med live stream hos Unibet! Det betyr, at du med en finansieret Unibet-konto kan se Chelsea – Tottenham online med mobil, tablet eller PC!

Vil du streame Ligacupen? Gjør det hos Unibet!

Se Liverpool – Arsenal

Tilgjengelig i Norge!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler