Swansea - Manchester City, Premier League - Odds og spilltips

Etterlengtet seier i helgen

I helgen vant Swansea sin første seriekamp på åtte serierunder, og den tredje totalt denne sesongen da West Bromwich ble slått 1-0 på hjemmebane takket være et mål av Wilfried Bony i det 81. minutt.

Det sørget for at den walisiske klubben ikke falt helt fra i bunnen av Premier League-tabellen, og med sine to poeng opp til trygg plass er det enda nok av muligheter videre i sesongen til å sikre plassen.

Og med sine ni scorede mål på seksten kamper er det ingen tvil om hvor forbedringspotensialet ligger, de hvitkledde må score flere mål. Bakover ser det langt bedre ut med 18 innslupne, man må helt opp til Tottenham på syvendeplass på tabellen for å finne et lag som har sluppet inn like lite mål.

Kan nå 14 seire på rad

I helgen tangerte Manchester City Arsenals rekord på 14 seire på rad i Premier League fra 2002, og vil dermed sette ny rekord med 15 seire på rad om de skulle vinne kveldens kamp mot Swansea.

Pep Guardiolas mannskap er så langt ubeseiret i serien og har kun lidd ett poengtap så langt, i 1-1-kampen hjemme mot Everton i den andre serierunden.

Det plasserer dem soleklart på toppen av Premier League-tabellen med 46 poeng, 11 foran byrival Manchester United på andreplass og hele 34 poeng foran kveldens hjemmelag.

Tidligere møter

Swansea og Manchester City har møtt hverandre totalt 13 ganger i serie og cup siden Swanseas opprykk til Premier League tilbake i 2011, og ikke overraskende er det City som har tallene på sin side.

Manchester-laget har vunnet hele ti av dem mot Swanseas ene seier. I fjor vant City begge oppgjørene, første 3-1 borte i september i fjor før de vant 2-1 på City of Manchester Stadium i februar i år.

Skader og suspensjoner

Kyle Bartley er eneste spiller på skadelisten for vertene, mens Leroy Fer er den eneste som bør passe seg for å ikke bli suspendert i kveld, han står med fire gule kort så langt i sesongen.

Nysigneringen fra i sommer Benjamin Mendy er enda ventet å tilbringe lang tid på sidelinjen etter kneskaden han pådro seg i september. Slutten av april er siste status på når han er ventet tilbake i trening.

Vincent Kompany måtte forlate banen etter tretti minutter i Manchester-derbyet i helgen og må belage seg på mer tid på sidelinjen. I tillegg til John Stones skade er dermed Nicolas Otamendi og Eliaquim Mangala de eneste tilgjengelige stopperne for Pep Guardiola i kveld.

Spilltips: Under 2.5 mål

Det ventes tøffere kamper for City de neste ukene, og selv om Pep Aldri liker å tape vil han trolig være litt mer forsiktig enn vanlig både med laguttak og spillestil i kveld. I kombinasjon med Swanseas målforskjell på 9-18 på 16 kamper har vi en følelse på at det ikke blir veldig målrikt i aften. 2-0 til City er også et godt tips.

Odds for kampen hos bet365:

Swansea: 13.00

Uavgjort: 6.75

Manchester City: 1.25

Over/under 2.5 mål:

Over: 1.50

Under: 2.50

Riktig resultat:

0-2: 7.00

Vi går for under 2.5 mål til 2.50 i odds, men har oddsen på 7.00 for 2-0-seier til Manchester City som et lite vågalt tips i tillegg.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder