Oddstips til kveldens Eliteseriekamp mellom Strømsgodset og Kristiansund

Strømsgodset har muligheten til å klatre opp på 20 poeng, a poeng med Kristiansund, men med bedre målforskjell passerer de kristiansunderne på tabellen. Odd har også 20 poeng, men Strømsgodset må vinne med minst tre mål for å passere dem.

Strømsgodset – Kristiansund
Marienlyst stadion, Drammen
Eliteserien, runde 16
Mandag klokken 19:00

Etter en grufull start på sesongen som endte med sparkingen av Tor Ole Skullerud har Strømsgodset nå gått fire seriekamper uten å tape etter ansettelsen av Bjørn Petter Ingebretsen. Forrige serierunde endte med 1-1 borte mot Lillestrøm.

Også Kristiansund spilte 1-1 i den forrige serierunden, hjemme mot Sarpsborg 08. Dermed har KBK kun tatt ett poeng på sine siste to kamper etter at de vant hele tre kamper på rad, mot nettopp Strømsgodset hjemme (4-0), Odd borte (1-2) og Molde hjemme (1-0).

Dette er den siste kampen for begge klubbene før en tre uker lang sommerferie. Etter ferien venter Bodø/Glimt hjemme for Strømsgodset sin del mens Kristiansund tar imot Odd på hjemmebane.

Lagnyheter

Eliteseriens toppscorer så langt, Marcus Pedersen er ikke med Strømsgodset-troppen da han soner karantene for sine fire gule kort så langt denne sesongen, så da er det duket for Mustafa Abdellaoue fra start for hjemmelaget.

Det er ikke meldt om noen nevneverdige fravær i Kristiansund-troppen, og det er ikke ventet store forandringer på laget som spilte uavgjort mot Sarpsborg forrige helg.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Strømsgodset har 3-2-2 på hjemmebane denne sesongen, mens Kristiansund sliter på bortebane og har så langt kun én seier på utebane med 1-3-3.

Strømsgodset er i fin flyt om dagen mens Kristiansund sin form er litt dalende etter en meget god periode på tre strake seire.

Oddsen på 1.58 for Strømsgodset-seier hos Unibet er marginal og lite spillbar, men Strømsgodset har gått til pause med ledelse ved flere anledninger denne sesongen. Og til tross for at storscorer Pedersen er ute tror vi Strømsgodset også i dag går for seieren fra start.

Vi går for Strømsgodset-ledelse både til halvtid/fulltid til oddsen 2.38 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler