Odds og spilltips til Stabæk – Strømsgodset

Lørdag sparkes den 22. runden i årets Eliteserie i gang med Stabæk mot Strømsgodet mot nadderud. Les mer og finn odds og spilltips til kampen her.

Tapte forrige runde

Stabæk besøkte Aalesund borte i den forrige runde og det var Eliteseriens to toppscorere som stjal alt showet.

Eliteseriens absolutte toppscorer Ohi Omoijaunfo scoret kampens første mål i det 37. minutt før Mostafa «Mos» Abdellaoue sørget for at sluttresultatet ble 1-1.

Før det så hadde laget gått på to kamper uten tap ved å spille 2-2 borte mot Stabæk og vinne 3-2 hjemme mot Molde.

Strømsgodset på sin side tok imot serieleder Rosenborg på mandag, og hjemmelaget hang med i store deler av kampen.

Men med halvtimen igjen å spille ødelagte Nicklas Bendtner Strømsgodsets smultring før Samuel Adegbenro satt inn 0-2 i det 69. minutt som ble sluttresultatet.

For tre runder siden tapte Strømsgodset 2-0 borte mot Vålernga før det ble en 3-1 seier hjemme mot Lillestrøm og 0-0 borte mot serietoer Sarpsborg 08.

Strømsgodet ser dermed på en foreløpig tiendeplass i Eliteserien med 26 poeng. Stabæk er tre plasser over og har etter 21 serierunder 30 poeng.

Tidligere møter

Siden 1948 har de to klubbene faktisk møtt hverandre kun 29 ganger i den øverste ligaen i Norge, og det er Stabæk som har overtaket statistisk sett.

På de 29 oppgjørene har Stabæk stukket av med seieren 15 ganger, mens Strømsgodset har vunnet 11 av dem. # har endt med uavgjort.

Skader og suspensjoner

Stabæk må klare seg uten lagets toppscorer Ohi Omoijuanfo som må stå over på grunn av for mange gule kort, i likhet med Tortol Lembi.

I tillegg er Marius Østvold og Tobias Ødegard begge usikker til kampen på grunn av skader de fikk tidligere i sesongen.

Strømsgodset på sin side har én spiller utilgjengelig i form av Kim André madsen som er ute noen dager til på grunn av en mageskade.

Spilltips: Stabæk vinner mot et formsvakt Strømsgodset

Strømsgodset har underprestert i hele sesongen og kommer til å få det tøft i bortekampen mot Stabæk. Stabæk har overprestert stort i forhold til budsjett og midler, noe de har fått en vane av å gjøre i flere tilfeller de senere årene.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Stabæk: 2.37

Uavgjort: 3.40

Strømsgodset: 2.87

Vi går for hjemmeseier til Stabæk til 2.37 i odds. Stabæk vil da passere den magiske 30-poengsgrensen og kunne juble over å mer eller mindre være klar for Eliteserie-spill også neste sesong.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler