Spilltips til kveldens Eliteserie-kamp mellom Stabæk og Start

Stabæk IF – IK Start
Nadderud stadion, Bærum
Eliteserien, runde 2 (Utsatt kamp)
Onsdag klokken 18.30

Det er Eliteseriens to bunnlag som møtes i kveld når den utsatte kampen fra andre runde i Eliteserien endelig skal sparkes i gang. Kampen ble bestemt utsatt flere dager før kampen egentlig skulle spilles grunnet ekstraordinære mengder snø på Nadderud stadion.

Og siden den gang har de to klubbene spilt fem seriekamper hver, noe som har endt med tre poeng til hvert av lagene. Stabæk har riktignok kun tapt to av dem, mens Start har gått på hele fire strake tap etter 4-1-seieren hjemme mot Tromsø i den første serierunden.

Ved seier til ett av lagene kan de klatre opp på en 11. plass, mens uavgjort vil føre dem opp a poeng med Bodø/Glimt og Lillestrøm på plassene like over på tabellen.

Lagnyheter

Stabæk-trener Toni Ordinas må klare seg uten Håkon Skogseid som enda er ute med en hofteskade og Moussa Nije som er ute med en ankelskade, i tillegg er Raymond Gyasi og Luc Kassi usikre.

For Start og mark Dempsey sin del er Håkon Opdal enda ute i flere måneder grunnet ankelskaden han påførte seg i oppvarmingen til Vålerenga-kampen. Henrik Robstad er ute med en leddbåndskade, mens også Espen Borufsen, Andreas Hollingen, Erlend Segberg og Daniel Aase alle er utilgjengelige.

Forventede lagoppstillinger

Stabæk (4-3-3): Mandé; Granli, Demidov, hanche-Olsen, Moe; Vetlesen, Rønning Ovenstad, Brochmann; Brynhildsen, Ohi, Boli

Start (4-2-3-1): Deumeland; Lowe, Berger, Hadzic, Käck; Aremu, Twum; Skaanes, Sandberg, Sigurdarson; Kabran

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Stabæk og Start

Det er to klubber som har hatt en alt annen enn god start på sesongen som møtes i kveld, og begge lag ser på tre poeng som høyst nødvendig. Stabæk har fordelen av hjemmebane, og fordelen av en av Eliteseriens beste spisser på topp, Ohi Omoijuanfo. Han kom ikke til sin rett mot Brann og seriens kanskje beste forsvar forrige serierunde. Men Start har sett ekstremt puslete ut bakover så langt, og med Håkon Opdal ute i tillegg tror vi Stabæk scorer flere mål enn Start i dag. Vi går for hjemmeseier til 1.85 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler