Spilltips U21-EM: Spania – Italia

Spania U21 – Italia U21

Semifinale, U21-EM i Krakow, Polen kl 21.00

Spania tar i mot Italia til semifinale i U21-EM i fotball, og spanjolene er favoritter. Med tre seire av tre mulige i gruppespillet, Makedonia ble slått 5-0, Portugal 3-1 og Serbia 1-0, virker spanjolene bunnsolide. Italia på sin side tok 2 seire av 3 mulige. 2-0 og 1-0 mot Danmark og Tyskland, mens de tapte 1-3 mot Tsjekkia.

Spania har spillere som Marco Asensio og Héctor Bellerín som allerede er stjernespillere i sine respektive klubber i troppen. De har også flere andre spillere som kan kopiere laget fra mesterskapet i 2013 når det gjelder vellykkede karrierer. Italia på sin side har Federico Barnardeschi som scoret 11 mål på 32 kamper for Fiorentina i Seria A forrige sesong og Gianluigi Donnarumma i troppen.

Donnarumma i aksjon for AC Milan

Donnarumma har vært klar på at alt oppstyret rundt hvor han spiller neste sesong ikke påvirker han og at han har all fokus på den neste kampen mot Spania. Det blir utvilsomt spennende å se hvor han ender opp, og om fansen i den klubben det til slutt blir kan legge bak seg rotet rundt han denne sommeren.

Spania har overbevist stort og vi tror de fortsetter seiersrekken mot Italia. Vinneren av kampen går videre til finalen der vinneren av England – Tyskland venter, den kampen starter klokken 18.00.

Hector bellerin i aksjon for Spania

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

Spania U21: 1.75

Uavgjort: 3.50

Italia U21: 5.25

Vi går for seier til Spania. Oddsen på 1.75 er kanskje i det minste laget, men vi er såpass sikker på Spania-seier at den er overkommelig.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler