Spilltips til søndagens kamper i VM-kvalifiseringens gruppe C

Polen skal ha ett poeng for å sikre sin gruppeseier mens Danmark må vinne for å garanteres en plass i play-offen til VM. Få odds og spilltips til kampene her.

Lewandowski toppscorer i kvaliken

Polen vant torsdagens bortekamp mot Armenia hele 6-1, og tok dermed et langt steg mot plass i neste års verdensmesterskap i Russland.

Seieren var godt hjulpet av Bayern Munchen-stjernen Robert Lewandowskis tre mål. Tre mål som sørger for at han er toppscorer i kvaliken med sine 15 mål til nå.

Ett poeng nok

Polen leder gruppen med 22 poeng foran Danmark som har 19 poeng. Polen har 12 plussmål mens Danmark har 11, Danmark vil derfor gå forbi om Polen skulle tape og Danmark vinne.

Men Polen har bare tapt én kamp denne kvalifiseringen, det var borte mot nettopp Danmark, en kamp de tapte hele 4-0.

Montenegro tapte torsdagens kamp hjemme mot Danmark 1-0 og er dermed avhengig av å vinne samtidig som Danmark taper hjemme mot Romania søndag.

Odds for kampen mellom Polen og Montenegro:

Polen: 1.33

Uavgjort: 4.75

Montenegro: 10.00

Polen med (-1) handicap: 1.95

Vi går for minst tomålsseier til Polen i vår første kamp.

Danmark trenger ett poeng for å sikre play-off

Danmark har imponert stort de siste kampene under Åge Hareide og spesielt spillere som Christian Eriksen og Thomas Delaney har stått fram i kampene mot Polen, Armenia og Montenegro.

Alle de kampene har endt med seier. Først ble Polen slått hele 4-0 hjemme før Armenia og Montenegro ble slått 4-1 og 1-0 på bortebane.

Romania hektet av

Til tross for helt jevne og ok prestasjoner har de tre lagene forann vist seg for sterke for Romania. Laget kommer fra en grei 3-1 seier hjemme over Kasakhstan.

Laget har bare tapt tre kamper i løpet av kvalifiseringen. De to mot Polen og en noe skuffende 1-0 kamp borte mot Montenegro i september.

Sikret play-off med ett poeng

Siden det dårligste av de ni gruppetoerne ikke får plass i play-offen til VM er det viktig for Danmark å mist ta ett poeng i kampen mot Romania.

Da er de sikret å bli blant de åtte beste andreplasserte lagene. Men danskene vil selvsagt gjøre det de kan for å vinne å ha mulighet til å stjele førsteplassen om Polen skulle gå på en skrell mot Montenegro.

Odds for kampen mellom Danmark og Romania:

Danmark: 1.33

Uavgjort: 4.75

Romania: 10.00

Vi går for dansk seier i vår andre kamp til 1.33 i odds.

Spilltips: Polen vinner med minst to mål og Danmark vinner

Vi går for en dobbel på søndagens oddsprogram til totalt 2.60 i odds. Kampstart for begge kampene er klokken 18.00.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler