Spilltips til lørdagens eliteserie-kamp mellom Aalesund og Molde

Aalesund tar på lørdag i mot Molde til Derby på Color Line stadion. Molde er det laget som kommer i best form og har kun tapt én av de siste fem kampene i Eliteserien, tre har endt med seier.

Aalesund på sin side kommer fra et surt 0-1 tap borte mot Sogndal og kun én av de siste fem har endt med seier.

Sist lagene møttes var i motsatt møte i Molde i mai, en kamp Aalesund vant 1-0, og før det en treningskamp samme sted som nå i mars, en kamp Aalesund vant hele 5-1. Men de to siste tellende møtene på Color Line stadion har endt med Molde-seier.

Mye frafall for gjestene

Aalesund stiller med toppet lag bortsett fra Bjørn Helge Riise som fortsatt er ute med langtidsskade. Molde på sin side må klare seg uten flere spillere. Etzaz Hussain og Thomas Amang er suspendert, Mattias Mostrõm, Martin Roseth og Sonni Nattestad er ute med skader mens Sander Svendsen og Knut Olav Rindarøy er usikker.

Med et Aalesund-lag ikke helt i form og et Molde-lag med mye frafall er det vanskelig å peke ut en klar vinner.

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

Aalesund: 2.25

Uavgjort: 3.50

Molde: 3.00

Vi klarer ikke å skille lagene, og en odds på 3.50 ser veldig fristende ut. Vi går for uavgjort på Color Line stadion Lørdag kveld.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler