Spilltips til kveldsen kamp mellom Strømsgodset og Molde i Eliteserien

Hjemmelaget var nær ved å ta med seg alle poengene borte mot Vålerenga i forrige runde, men 1-1 må sies å være et godt resultat. Bortelaget på sin side hadde en meget sterk kamp hjemme mot Tromsø og vant fullt fortjent 3-0. Etter en varierende start på sesongen er Molde med 3 seire på de siste 4 kampene kun 5 poeng bak Sarpsborg på tredjeplass, og medaljehåpet er ikke ute i rosenes by.

Strømsgodset har åpnet svakt og ligger etter snart halvspillt serie på kvalifiseringsplass. Men statistikken til drammenserene er ikke så halvgærn på hjemmebane, der de står med 3-2-1. Molde sin borteform så langt i sesongen er 2-2-3 og tilsvarende kamp i fjor endte med 0-2 til Molde.

Møter tidligere arbeidsgiver

Kampen må kunne sies å være spesiell for Strømsgodsets trener Tor Ole Skullerud, som fikk sparken kun ett halvår etter at han tok the double og poengrekord med Molde. Kveldens kamp blir den første mot hans tidligere arbeidsgiver og motivasjonen er nok stor til å få med seg et godt resultat.

Hjemmelaget må klare seg uten Jonathan Parr som er ute med suspensjon, men Stian Ringstad er en god erstatter. Molde har Sander Svendsen og Babacar Sarr som er tvilsomme med skade, men begge ser ut til å kunne rekke kampen.

Kampen er viktig for begge lagene i hver sin ende av tabellen. Molde kan med seier for alvor melde seg inn i medaljekampen, mens Stømsgodset kan skaffe seg et lite pusterom i nedrykksstriden med 3 poeng. Vi tror lagene vil nøytralisere hverandre og at det ender med poengdeling når 90 minutter er spilt.

Oddsen hos Bet365 er:

Strømsgodset: 2.10

Uavgjort: 3.50

Molde: 3.25

Vi spiller på uavgjort til 3.50 i odds. Kampen starter klokken 19.00 og blir vist på MAX og Eurosport Player.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler