Spilltips til kveldens Premier League-kamp mellom Brighton og Manchester United

Brighton & Hove AFC – Manchester United FC
AMEX stadion, Brighton
Premier League, runde 37
Søndag klokken 21.00

Brighton og Manchester United tyvstarter i kveld den nest siste runden av sesongens Premier League. Se oddsen og les vårt spilltips til oppgjøret her.

Med seier i kveld vil Manchester United sikre andreplassen i Premier League 2017/18. De røde djevlene har hatt en meget god sesong, kun overgått av suverene Manchester City.

På 35 seriekamper har José Mourinhos menn tatt hele 77 poeng, og det har endt med seier i syv av de siste åtte ligakampene. Alle de tre siste bortekampene i ligaen har endt med seier.

Brighton på sin side ligger på 14. plass etter 35 spilte kamper. Det er fem poeng ned til Southampton på den øverste nedrykksstreken, så mye skal gå galt om ikke Brighton blir å finne i Premier League også neste år.

Og med formen til kveldens hjemmelag skal de være glad de sanket såpass med poeng i starten av sesongen. De siste seks ligakampene har nemlig bare resultert i tre fattige poeng i form av tre uavgjorte kamper og tre tap.

Lagnyheter

Brightons midtbanespiller Davy Propper er tilgjengelig igjen etter å ha stått over de tre siste ligakampene grunnet karantene. Eneste utilgjengelige spilleren for hjemmelaget er Steve Sidwell som enda er ute med en ankelskade.

For Manchester United sin del er Romelu Lukaku skadet, han ble byttet ut mot Arsenal forrige helg med en ankelskade. Phil Jones er tilgjengelig igjen sammen med Eric Bailly.

Forventede lagoppstillinger

Brighton: Ryan; Schelotto, Duffy, Dunk, Bong; Knockaert, Stephens, Propper, Izquierdo; Gross; Murray

Manchester United: De Gea; Valencia, Smalling, Lindelof, Young; Herrera, Matic, Pogba; Mata, Rashford, Sanchez

Spilltips til kampen mellom Brighton og Manchester United

Brighton er i elendig form, Manchester United det stikk motsatte. Bortelaget kan i tillegg sikre andreplassen i Premier League med tre poeng. Unibet gir finfine 1.87 i odds på B, det er en no-brainer.

Vi går for Manchester united-seier til 1.87 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler