Spilltips til kveldens FA-cup-kamp mellom Brighton og Crystal Palace

Flere cupbomber i helgen

Totalt 31 kamper har blitt spilt de siste dagene i den tredje runden av FA-cupen, en runde som har gitt oss flere cupbomber allerede.

Den største overraskelsen var nok at Stoke ble slått ut etter et 1-2-tap for Coventry fra nivå fire, mens regjerende mester Arsenal ble slått 4-2 av to ganger europeisk mester Nottingham Forrest.

To andre Premier League-lag er utslått i tillegg til det ene som forsvinner i kveld. Everton tapte 1-2 borte mot Liverpool i Merseyside-derbyet, mens Burnley gikk på et ventet tap borte mot Manchester City, den kampen endte 4-1.

Allerede møttes på AMEX stadion

Dette er andre gang de to lagene møtes på AMEX stadion denne sesongen. 28. november i fjor endte det 0-0 i en nokså kjedelig Premier League-kamp mellom dem.

Men før det møtet må vi helt tilbake til 2013 for å finne sist gang de to lagene møttes i en tellende kamp. Den gang endte det med 2-0-seier til Crystal Palace på bortebane etter at de først spilte 0-0 på Selhurst Park i semifinalen av opprykkssluttspillet i Championship.

Roy Hodgson har løftet laget

Brighton har hatt en god sesong og har sanket 23 poeng så langt etter 22 spilte ligakamper. Crystal Palace derimot hadde en forferdelig sesongstart, men har sikret seg betydelig flere poeng etter at Roy Hodgson tok over skuten.

Laget har 2-3-6 på bortebane i Premier League denne høsten, men de to seirene har kommet på de to siste bortekampene. Det gir Crystal Palace 22 poeng totalt og to poengs forsprang på Stoke som ligger på den øverste nedrykksplassen.

Både Hughton og Hodgson vil rokere på laget

Brighton-manager Chris Hughton har meldt at han ønsker å gjøre en god del utskiftninger i forhold til de elleve som vanligvis starter. Heldigvis for han er det få skader og ingen suspensjoner i troppen å melde om. Den eneste som er utilgjengelig er veteran Steve Sidwell som har vært ute med en ryggskade siden starten av september.

For Crystal Palace-manager Roy Hodgson sin del har han en betydelig lenger skadeliste å ta hensyn til, men også han ønsker å gjøre en del omrokeringer. Joal Ward, Mamadou Sakho, Connor Wickham, Scott Dann og Jason Puncheon er alle utilgjengelig i kveld grunnet skader.

Spilltips: Brighton vinner

Det er to lag som er naboer på tabellen og i omtrent samme form som møtes på AMEX stadion i kveld, og med alle de forventede utskiftningene på startelleverne er det vanskelig å spå utfallet. Men vi tror det er to lag med relativt likt styrkeforhold som skal måle krefter og velger derfor å tro på at hjemmebanefordelen blir en fordel for Brighton og går for hjemmeseier til fine 2.70 i odds. Uavgjort gir 310 mens borteseier gir 3.00.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder