Spilltips til kampen mellom Island og Ukraina

I kveld er det klart for en meget vitkig kamp i VM-kvalifiseringes gruppe I når Island tar i mot Ukraina på Laugardalsvöllur. Få odds og spilltips til kampen her.

Endte uavgjort i første møtet

Begge lag kommer til denne kampen i visshet om at det er svært jevnt i gruppen, og kampen kan bli avgjørende for hvilket av de to lagene som kommer til VM eller play-off til VM.

I det første møtet mellom to de lagene i Ukraina i fjor endte det 1-1 etter scoringer av Alfred Finnbogason og Andriy Yarmolenko.

Viktig kamp spilles også i Tyrkia

I Tyrkia er gruppeleder Kroatia gjester på samme tidspunkt, og der er Tyrkia avhengig av å vinne for fortsatt ha sjans på å vinne gruppen.

Du får spilltips til den kampen her.

Før kveldens oppgjør leder Kroatia gruppen med sine 16 poeng, Ukraina er nummer to med 14, Island nummer tre med 13 og Tyrkia fjerdelag med 11. De to siste lagene i gruppen er Finland og Kosovo som har 4 og 1 poeng hver.

Kun førsteplassen er sikret plass i neste års VM, mens de åtte beste gruppetoerne ut av ni grupper er klar for play-off.

Island kommer fra skuffende tap

Island fikk et solid slag for baugen i helgens bortekamp mot Finland. Finland scoret 1-0 allerede etter åtte minutter signert Alexander Ring.

Island klarte aldri å slå tilbake og Rurik Gislasons andre gule kort etter 76 minutter hjalp ikke laget i sluttspurten av kampen heller.

Yarmalenko herjet

Ukraina på sin side hadde en solid hjemmekamp mot Tyrkia på Olimpiyskiy i Kiev. Andriy Yarmolenko, som nylig signerte for tyske Borussia Dortmund scoret begge målene i 2-0 seieren.

Tidligere møter

De to nasjonene har kun møtt hverandre to ganger utenom det forrige møtet i denne kvalifiseringen, og det har endt med én uavgjort og én Ukraina-seier.

Island møtte tidligere Sovjetunionen, som Ukraina var en del av ved åtte anledninger og tapte fem av de mens tre endte uavgjort.

Mest sannsynlige startoppstillinger

Island:

Keeper: Hannes Thor Halldorsson.

Forsvarere: Birkir Mar Sævarsson, Kari Arnason, Ragnar Sigurdsson, Hordur Magnusson.

Midtbanespillere: Emil Hallfredsson, Aron Gunnarson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Johann Berg Gudmundsson.

Angrepspiller: Alfred Finnbogason.

Ukraina:

Keeper: Andriy Pyatov.

Forsvarere: Nohdan Butko, Serhiy Kryvstov, Yevhen Kacheridi, Mykola Matviyenko.

Midtbanespillere: Ruslan Rotan, Taras Stepanenko, Andriy Yarmalenko, Viktor Kovalenko, Yevhen Konoplyanka

Angrepspiller: Artem Kravets

Spilltips: Island vinner + begge lag scorer

I dag sjanser vi litt og går for et spill med en saftig odds. Island har ikke tapt hjemme i denne kvalifiseringen og har slått både Tyrkia og Kroatia på vulkanøyen. Vi tror de også slår Ukraina og fortsatt er med i kampen om gruppeseier.

Men Ukraina har scoret mål i alle kvalik-kampene utenom én, og det bor mye mål i laget som har blant annet Andriy Yarmalenko i meget god form.

Odds for kampen hos bet365:

Island: 2.62 Uavgjort: 3.30 Ukraina: 2.90

Island vinner, begge lag scorer:

Ja: 6.00 nei: 4.00

Vi går for seier til Island og mål til begge lag til 6.00 i odds.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler