Spilltips til helgens kamp mellom Haugesund og Tromsø i Eliteserien

Søndag møtes haugesund og Tromsø til dyst i eliteseriens 15. runde på Haugesund Stadion. Og det er Haugesund som er favoritter. Rogalendingene kommer fra en overbevisende 7-0 seier hjemme mot Coleraine i Europa League-kvalifiseringen, samt 4 kamper på rad uten tap i serien.

Tromsø på sin side har ikke vunnet på 5 kamper, noe som resulterte i at Bård Flovik måtte gå av som hovedtrener etter forrige uavgjort hjemme mot Sandefjord.

Haugesund mot Odd

Tromsø har historisk sett hatt et godt tak på Haugesund med 10 seire på 16 møter i serien, men Haugesund halte i land en 2-1 seier i samme møte i fjor. Fire kamper har endt uavgjort mens haugesund kom opp i to seire totalt med seieren som kom forrige sesong.

Troppen til hjemmelaget er skadefri mens Tromsø må klare seg uten Slobodan Vuk, Runar Espejord og Filip Loncaric som alle er ute med skader.

Vi tror Haugesund fortsetter den gode formen sin og vinner komfortabelt over et Tromsø-lag som sliter.

Oddsen på kampen hos Bet365 er som følger.

Haugesund 1.90

Uavgjort 3.60

Tromsø 3.80

1.90 på Haugesund-seier er det beste spillet vi finner denne helgen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler