Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 13 jan, 2023

Spilltips til finalen i spansk Supercup mellom Real Madrid og Barcelona

Finalen i den spanske Supercupen spilles søndag, for første gang utenfor Spanias grenser. Kampen spilles nemlig i Saudi-Arabia, som har kjøpt rettighetene i sin etterhvert ganske klare sportsvasking-plan den siste tiden.

Den spanske Supercupen blir spilt i et litt annet format enn de fleste andre Supercuper, med semifinaler før finalen. Det er de fire beste lagene fra spansk liga- og cupfotball forrige sesong som møtes i de to semifinalene.

Real Madrid møtte Valencia i sin semifinale, og klarte ikke å slå laget et Valencia-lag som skuffer i La Liga til fulltid. Det endte 1-1 etter både fulltid og ekstratiden, før Real Madrid til slutt slo dem på straffer med 4-3.

Barcelona klarte heller ikke å vinne i ordinær eller ekstratiden, og vant til slutt straffesparkkonkurransen mot Real Betis med 4-2.

Live stream Real Madrid – Barcelona online

Dessverre sendes ikke den spanske supercupen på norsk TV, noe som selvfølgelig er synd når vi får en El Classico i finalen.

Du kan imidlertid se Real Madrid – Barcelona online med live streaming hos Unibet.

Posisjon Lag KS S U T MF P
Super Cup

15th January 2023 - 19:00

King Fahd International Stadium

Real Madrid

Match Ended
Barcelona

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change.

H2H Statistics

There is currently no information to show

Spilltips: Barcelona vinner

Real Madrid har tapt to av sine siste fire ligakamper i La Liga, og overbeviste heller ikke mot Valencia i semifinalen tidligere i uken.

Barcelona tok en meget sterk 1-0-seier borte mot Atletico Madrid i sin forrige La Liga-kamp, og begynner å nærme seg Real Madrid på La Liga-tabellen. Barcelona er uten tvil formlaget av de to klubbene.

Oddsen er veldig jevn hos de fleste bookmakerne, men Barcelona er en liten favoritt. Oddsen er uansett godt over 2.00 alle steder, så det er absolutt et spill verdt å spille på.

Real Madrid vs Barcelona Odds for HUB:
Kampen starter 15/01 21:00
Match Ended

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

 - twitter

1463 Articles