Spilltips til dagens Europa League-kamp mellom Coleraine og Haugesund

Coleraine – Haugesund (0-7)
Europa League-kvalifisering
The Showground, Coleraine – 20.45

Haugesund er klar for andre kamp i første kvalifiseringsrunde i Europa League mot Coleraine. Kampen blir spilt i Nord-Irland og rogalendingene tar med seg en 7-0 ledelse fra første kamp. De har spilt én kamp siden siden det forrige møte, en kamp de vant greit 2-0 hjemme mot Tromsø.

Haugesund hadde hele syv forskjellige målscorere i hjemmemøtet med Coleraine og det var tydelig klasseforskjell på lagene.

Haugesund vant greit mot Tromsø

Det blir spennende å se hvilken lagoppstilling laget stiller med i dag, er de såpass trygg på den ledelsen de tar med seg til å sende utpå et litt mindre erfarent lag eller er de interessert i å sikre seieren og også gi laget som skal spille neste runde mer Europa-erfaring på baken.

Vi tror Haugesund stiller med sine beste menn for å vise at de mener alvor i denne turneringen i år og kommer til å vinne greit.

Coleraine er et middels lag fra Nord-Irland og skal heller ikke på hjemmebane ha noe å stille opp med mot et Haugesund-lag som er et av de beste formlagene i Norge for tiden. Og ikke minst så er Haugesund midt i sesong, noe som skal være en klar fordel.

Oddsen på kampen hos Bet365 er som følger:

Coleraine: 8.00

Uavgjort: 5.25

Haugesund: 1.33

Vi synes oddsen på 1.33 er for lav til at den er interessant å spille på, så vi går for et handicap spill med -1 til Haugesund. Det gir en odds på 1.83, som er spillbart. Haugesund bør vinne med flere mål, men cup er cup, og bortekamp i europacup er alltid uforutsigbart.

Vi spiller på:

Haugesund med -1: 1.83

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler