Spilltips: Sampdoria tar tre uhyre viktige poeng

Den 18. serierunden i Serie A avsluttes i dag, med et spennende oppgjør mellom Empoli og Sampdoria. Gjestene ligger på direkte nedrykk, og er i fare for å bli helt hektet av om de ikke vinner denne kampen.

For når vi nå nærmer oss halvspilt Serie A-sesong er det tradisjonelle laget fra Genoa nest sist på tabellen med fattige 9 poeng, og i fare for å lide samme skjebne som byrivalene gjorde forrige sesong, å rykke ned til Serie B.

  • På våre tips-sider kan du lese våre daglige oddstips.

Før avspark er det hele syv poeng opp til Sassuolo på sikker plass, og hele ni poeng opp til Salernitana på plassen over der igjen. Hellas Verona og Cremonese er de to andre lagene på dirrekte nedrykk, med henholdsvis ni og syv poeng, men med én kamp mer spilt enn Sampdoria.

Empoli er heller ikke helt sikkert plassert på Serie A-tabellen, og befinner seg på fjortendeplass på tabellen med 19 poeng, og kan dermed kun være syv poeng fra nedrykk om de skulle tape dette oppgjøret.

Nedenfor kan du se Serie A-tabellen i sin helhet slik den ser ut før avspark:

Sampdoria har et historisk godt overtak på Empoli, selv om det ikke betyr all verden i den situasjonen klubben befinner seg nå. Dette er også det første oppgjøret mellom de to klubbene i Serie A denne sesongen.

Nedenfor ser du historisk statistikk mellom de to klubbene, pluss forventede lagoppstillinger og statistikker når kampen har startet.

Spilltips: Sampdoria vinner

Jeg kommer til å gå for et litt vågalt tips her. Men Sampdoria har kniven på strupen, og skal vinne for å sørge for at oppgaven med å overleve ikke blir alt for uoppnåelig de kommende månedene.

Formkurven til gjestene er heller ikke alt for dårlig, og faktisk bedre enn det Empoli kan vise til. Sampdoria vant sin forrige bortekamp i Serie A med 2-1 mot Sassuolo, før det ble et 0-2-nederlag hjemme mot suverene Napoli forrige uke.

Empoli har startet det nye året med to uavgjortresultater, 1-1 mot Udinese og 2-2 mot Lazio, i tillegg til å ryke ut i Coppa Italia mot SPAL.

Sampdoria vant også begge oppgjørene mot Empoli forrige sesong.

Jeg går for borteseier, til fine 3.70 i odds hos LeoVegas.

Se mer odds til oppgjøret fra våre samarbeidspartnere nedenfor:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler