Spilltips: Rosenborg overvinner Godset på Lerkendal i kveld

Lerkelndal stadion

Oddsen på RBK-seier i kveldens oppgjør bikker 2-tallet. Det er godt betalt i en kamp vi tror de plukker 3 poeng. To tap de siste tre kampene er selvsagt medvirkende til den gode oddsen, men RBK har vunnet tre på rad hjemme;

RBK – Viking: 3-0

RBK – Sandefjord: 2-1

RBK – Strømsgodset: 3-0

Vi tror de tar sin fjerde strake hjemme mot Sarpsborg 08. Sistnevnte har plukket jevnt med poeng etter en katastrofal start på sesongen, men det er først og fremst på hjemmebane de sanker poengene.

Vi mener bestemt at Rosenborg har MYE å gå på. Skjelbred har vært litt rusten, men kommer til å bli bedre og bedre for hver kamp fremover. Hans rutine og kreative spill fra midten vil være svært viktig i den oppbyggende fasen. Lengst fremme har de matchvinnere, enten det er Børven, Islamovic eller Helland som spiller.

Sarpsborg 08 har mistet mange spillere, men de klarer seg bemerkelsesverdig bra likevel. Sist banket de svake Aalesund 4-0 etter to scoringer av «Mos» Abdellaoue. Nettopp «Mos» er en spiller som kan stelle i stand trøbbel for RBK-forsvaret, men vi spår en kamp der hjemmelaget kontrollerer banespillet og komfortabelt drar i land en viktig 3-poenger.

Vi spiller H til 2,05 i odds hos Unibet.