Spilltips: Liverpool – Sevilla, Champions League

Onsdag kveld er det klart for storkamp i Champions League når Liverpool tar imot Sevilla på Anfield. Les mer og få odds og spilltips til kampen her.

Endelig tilbake i Champions League

Liverpool er tilbake i turneringen de vant tilbake i 2005, og entusiasmen blant supporterene er stor. Åpningskampen er mot de spanske europacup-spesialistene Sevilla.

Liverpool er favoritter i kampen men skal absolutt ikke undervurdere laget som kom på fjerdeplass i La Liga i fjor.

Skuffet i helgens seriekamp

Liverpool kommer fra en meget skuffende 0-5 kamp borte mot Manchester City, et resultat godt hjulpet av at Sadio Mané fikk rødt kort for en stygg men ikke tilsiktet takling på slutten av den andre omgangen.

Før det har Liverpool spilt 3-3 mot Watford i åpningshelgen, vunnet 1-0 over Crystal Palace og 4-0 hjemme mot Arsenal.

I tillegg slo de ut Hoffenheim i Champions League play-offen med 1-2 borte og 4-2 hjemme.

Anfield stadion Liverpool

Kampen spilles på Anfield stadion, hjemmebanen til Liverpool tar 54.000 tilskuere.

Vant i helgen

Sevilla på sin side slo ut Istanbul Basaksehir i Champions League play-offen med 1-2 borte og 2-2 hjemme.

I serien har de åpnet sterkt med syv poeng på tre kamper. Det ble kun 1-1 hjemme mot Espanyol i åpningsrunden men så har Getafe blitt slått 0-1 borte og Eibar 3-0 hjemme.

Tidligere møter

De to klubbene har aldri før møttes i Champions League. Men én gang tidligere har lagene møttes i en tellende kamp.

Det var i 2016 på St. Jacob-Park i Basel. Begivenheten var finale i Europa League, og etter å ha ledet 1-0 til pause ble det til slutt ett 1-3 tap for Liverpool mot laget som har spesialisert seg nettopp på å vinne Europa league.

Det var ganske utrolig den tredje finalen de vant på rad, og den femte totalt. Man kan neste lure på om Sevilla tar sikte på tredjeplassen i gruppen i årets Champions League for igjen å få muligheten til å løfte Europa League-trofeet.

Skader og suspensjoner

Liverpool må klare seg uten tre spillere ute med skade onsdag, det er Danny Ings, Adam Lallana og Nathaniel Clyne. I tillegg er fortsatt Adam Bogdan langtidsskadet. Philippe Coutinho spilte ikke i helgen og det er usikkert om han er med i troppen onsdag.

Sevilla på sin side har kun én spiller som er usikker til onsdagens oppgjør, det er keeper David Soria Solis som har en skadet finger.

Jesus Navas er tilbake i Sevilla etter fire sesonger i Manchester City og Premier league. Onsdag er han tilbake i landet han forlot for få uker siden.

Spilltips: Sevilla stjeler seieren

Sevilla er mestere på å få med seg gode resultater når de spiller i Europa, og Liverpool har vist svært varierende form i starten av sesongen. Sevilla kommer med toppet tropp og fra en mye bedre opplevelse i helgen enn Liverpool.

Man skal ikke se bort i fra at Liverpool-spillerene kjenner mye mer på nervene enn det Sevilla gjør, som ikke har det samme presset på seg i denne kampen.

Finn ut hvordan du live streamer kampen her.

Odds for kampen hos bet365:

Liverpool: 1.70

Uavgjort: 4.20

Sevilla: 5.00

Vi går for en sterk borteseier til Sevilla til en odds på fine 5.00.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler