Spilltips: Liverpool – Hoffenheim, Champions League play-off

Onsdag tar Liverpool i mot Hoffenheim til den andre kampen i den siste kvalifiseringsrunden før gruppespillet i Champions League.

Sterk borteseier

Og det var Liverpool som tok første stikk og som har det desidert beste utgangspunktet før returoppgjøret på Anfield i Liverpool.

Det endte til slutt 1-2 i den første europacup-kampen i Hoffenheims historie forrige uke etter scoringer av Trent Alexander-Arnold og et selvmål av Håvard Nordtveit for Liverpool og Mark Uth for Hoffenheim.

Nordtveit var uheldig og kan ikke klandres da James Milners skudd gikk via nordmannen på 0-2. Påreduseringen til hjemmelaget var det Nordtveit som slo den målgivende pasningen, som et lite plaster på såret.

Håvard Nordtveit Hoffenheim

Håvard Nordtveit er tilbake i Bundesliga etter én sesong i West Ham i England.

Kunne endt 3-3

Det var en meget underholdende kamp i Tyskland der det like gjerne kunne endt 3-3 etter flere store sjanser til begge lag.

Hoffenheim hadde også mulighet til å redusere på overtid men Hübmers heading gikk like over tverrleggeren på nærmest åpent mål.

Hoffenheim startet Bundesliga-sesongen med seier

Liverpool har spilt to kamper i årets Premier League sesong, først ble det 3-3 borte mot Watford før Crystal Palace ble slått 1-0 i en sliteseier i helgen som var.

Det er knyttet stor spenning til om Hoffenheim kan kopere sin imponerende fjerdeplass fra forrige sesong. Laget som er trent av ligaens yngste trener, 30 år gamle Julian Nagelsmann, har hentet inn blant annet nevnte Nordtveit for å klare det.

I Hoffenheim er nordmannen lovet å bli satset på i sin favorittposisjon i midtforsvaret, en posisjon han også blir foretrukket i på det norske landslaget.

Hoffenheim vant sesongens første seriekamp med 1-0 hjemme mot Werder Bremen.

Overgangssagaen enda ikke over

Etter at sommerens store overgangssnakkis ble et faktum når Neymar skiftet beite fra Barcelona til Paris Saint-Germain er Liverpool-spiller Philippe Coutinho blitt pekt ut som den mest aktuelle erstatteren for landsmannen.

Coutinho har ikke spilt kamper for Liverpool siden ryktene startet på grunn av en påstått ryggskade, men ting tilsier at han ønsker seg vekk at Liverpool er lunken på å selge.

Ting tyder på at han ikke er i troppen når kampen starter onsdag og det blir spennende å se om brasilianeren har spilt sin siste kamp for Liverpool.

Skader og suspensjoner

Liverpool må klare seg uten flere sentrale spillere i tillegg til Philippe Coutinho, da både Danny Ings, Adam Lallana, Mathaniel Clyne og Mamadou Sakho er ute med forskjellige skader.

For Hoffenheim sin del er troppen fulltallig bortsett fra at de må klare seg uten Kevin Akpoguma som er ute med skade.

Sané og Liverpool

Sadio Mané og resten av Liverpool-spillerene skal prøve å komme seg til gruppespillet i Champions league.

Spilltips: Liverpool vinner og begge lag scorer

Vi tror Liverpool også vinner denne kampen og kommer sg til Champions League-gruppespill. Men Hoffenheim har vist over lang tid at de er ett topplag i Tyskland og at det bor mange mål i laget, vi tror derfor de vil score mål i denne kampen også.

Odds for kampen hos bet365:

Liverpool: 1.61

Uavgjort. 4.50

Hoffenheim: 5.50

Odds for at Liverpool vinne pluss begge lag scorer: 2.87

Vi går for et lite risikospill med Liverpool-seier og mål til begge lag med en fin odds på 2.87.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler